Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Τμήμα
Ιατρικής
Τίτλος Προγράμματος
Msc in Human Reproduction (Ανθρώπινη Αναπαραγωγή)
Δίδακτρα
5000 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Αντικείμενο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ανθρώπινη Αναπαραγωγή» είναι η μεταπτυχιακή διδασκαλία, έρευνα και πρακτική εκπαίδευση στο επιστημονικό πεδίο της Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας με τεχνικές ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής (Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Τεχνητή Σπερματέγχυση και λοιπές μέθοδοι).

Σκοποί του προγράμματος είναι:
(α) Η σε βάθος κατάρτιση των συμμετεχόντων με όλες τις επιστημονικά τεκμηριωμένες γνώσεις στον τομέα της ανθρώπινης αναπαραγωγής και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και εξοικείωση των μεταπτυχιακών φοιτητών με την πρακτική αντιμετώπιση, μέσω της θεραπείας με εξωσωματική γονιμοποίηση, των ζευγαριών με προβλήματα υπογονιμότητας.
(β) Να βοηθήσει στη δημιουργία εξειδικευμένου επιστημονικού δυναμικού στο γνωστικό αντικείμενο της Ανθρώπινης Αναπαραγωγής που θα συμβάλλει στην βελτίωση των υπηρεσιών παροχής υγείας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Αριθμός Εισακτέων: Ο αριθμός εισακτέων κατ’ έτος ορίζεται κατ’ ανώτατο όριο έως σαράντα (40) μεταπτυχιακούς/ες φοιτητές/τριες.

Ευέλικτη, μικτή μορφή μάθησης: Συνδυασμός φυσικής (on-site) και διαδικτυακής (on-line) παρουσίας, ώστε να καταστεί δυνατή η καλύτερη διαχείριση του χρόνου. Απαιτούνται μόνο τρεις εβδομάδες φυσικής παρουσίας (μία εβδομάδα τον Οκτώβριο, μία τον Δεκέμβριο και μία τον Μάρτιο), ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη ευελιξία.

Γλώσσα Διδασκαλίας: Η επίσημη γλώσσα του Π.Μ.Σ. είναι η αγγλική.

Κανονισμός Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα
Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο