Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Τμήμα
Ιατρικής
Τίτλος Προγράμματος
Γυναικολογική Ογκολογία και Ογκολογία Μαστού (MSc - Gynecologic Oncology & Breast Oncology)
Δίδακτρα
2500 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) οργανώνει και λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2021- 2022 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Γυναικολογική Ογκολογία και Ογκολογία Μαστού» (MSc-Gynecologic Oncology & Breast Oncology)

Γνωστικό Αντικείμενο - Σκοπός
Το Π.Μ.Σ. με τίτλο «Γυναικολογική Ογκολογία και Ογκολογία Μαστού» έχει ως γνωστικό αντικείμενο την εκπαίδευση των μεταπτυχιακών φοιτητών/-τριών στις σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις και στην προαγωγή της γνώσης και την ανάπτυξη της έρευνας στο αντικείμενο της διαχείρισης της γυναικολογικής ασθενούς ή και της ασθενούς με καρκίνο μαστού. Το πρόγραμμα σπουδών δεν υποκαθιστά το πρόγραμμα εξειδίκευσης των επαγγελματιών υγείας στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο αλλά στοχεύει στην παροχή όλων των σχετιζόμενων θεωρητικών γνώσεων, από τις βασικές επιστήμες μέχρι τις κατευθυντήριες οδηγίες διαχείρισης των ασθενών και τις ειδικότητες που παρέχουν συμπληρωματικές θεραπείες.

Αριθμός εισακτέων
Ο αριθμός των εισακτέων στο Π.Μ.Σ. ορίζεται κατά ανώτατο όριο σε 20 (είκοσι).

Τέλη Φοίτησης
Τα τέλη φοίτησης (υπό την προϋπόθεση έγκρισης Φ.Ε.Κ.) ανέρχονται στο ποσό των 2.500 ευρώ σε 2-3 δόσεις.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα
Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο