Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Τμήμα
Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
Τίτλος Προγράμματος
Ανθρώπινη Απόδοση
Δίδακτρα
2700 ευρώ
Κατευθύνσεις

1. Μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης
2. Άσκηση για πρόληψη και αποκατάσταση

Πρόσθετες Πληροφορίες

Καινοτομία του προγράμματος σπουδών αποτελούν: α) η εντατική δια ζώσης φοίτηση σε ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και β) η διδασκαλία από απόσταση με τη βοήθεια της διαδικτυακής τεχνολογίας με σύγχρονη ή ασύγχρονη συμμετοχή. 

Ο αριθμός των εισακτέων: ορίζεται συνολικά στους 60 (30 ανά κατεύθυνση). Από το σύνολο των εξήντα (60), σαράντα οχτώ (48) θέσεις θα καταλαμβάνονται από πτυχιούχους των Τ.Ε.Φ.Α.Α. (24 θέσεις ανά κατεύθυνση) και οι υπόλοιπες δώδεκα (12) θέσεις καταλαμβάνονται από πτυχιούχους άλλων Πανεπιστημιακών Τμημάτων και Ανωτάτων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της ημεδαπής ή ισότιμων αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής, συναφούς γνωστικού αντικειμένου (6 ανά κατεύθυνση).

Η χρονική διάρκεια φοίτησης στο ΠΜΣ ορίζεται στα τρία (3) εξάμηνα πλήρους φοίτησης, στα οποία περιλαμβάνεται και ο χρόνος εκπόνησης της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας ή της ανεξάρτητης επιβλεπόμενης μελέτης.

Τα τέλη φοίτησης ανέρχονται συνολικά στο ποσό των 2.700€. Από τα τέλη φοίτησης απαλλάσσονται με εισοδηματικά κριτήρια έως και 30% του συνολικού αριθμού των φοιτητών/-τριών που εισάγονται στο ΠΜΣ.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα
Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο