Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Επιλογή Μεταπτυχιακού
background-image-placeholder

Πως να επιλέξω μεταπτυχιακό

Θέλεις να σπουδάσεις σε μεταπτυχιακό επίπεδο; 
Γνωρίζεις πώς να επιλέξεις το κατάλληλο μεταπτυχιακό;

Η απόφαση είναι πολύ σημαντική γιατί θα καθορίσει τη μετέπειτα επαγγελματική σου πορεία. Πρόκειται για μια επιλογή στην οποία θα επενδύσεις χρόνο και χρήμα, ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψη. Επιλέγοντας μόνο με βάση το πρώτο σου πτυχίο δεν είναι πάντα η ιδανική επιλογή. Είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντα σου, ώστε να επιλέξεις τις σπουδές που θα σου ταιριάζουν σε αντικείμενα που θα ήθελες να εξασκείς όλα τα επόμενα χρόνια. 

Για να αποφασίσεις ευκολότερα, η Οrientum μαζί με την Eduguide, ένωσαν τις δυνάμεις τους και σας προσφέρουν το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού Ηοrizon Masters. 

Online Test

Θέλεις να βρεις τα μεταπτυχιακά που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντά σου και θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξη της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας; Το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Horizon Masters, που στηρίζεται σε ισχυρές επιστημονικές βάσεις, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις έγκυρες και αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα που σου ταιριάζουν, ώστε να σχεδιάσεις με σιγουριά και αυτοπεποίθηση το μέλλον σου!

Το τεστ έχει δημιουργηθεί από καταξιωμένους επιστήμονες, γίνεται οnline, περιλαμβάνει απλές ερωτήσεις και δίνει άμεσα και αξιόπιστα αποτελέσματα.

Κάνε το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού Horizon MASTERS και:

  • Απόκτησε έγκυρες και αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα μεταπτυχιακά που σου ταιριάζουν

  • Βρες τις επαγγελματικές κατηγορίες που έχεις το υψηλότερο ενδιαφέρον και συνδύασέ το με την κατάλληλη επιλογή μεταπτυχιακού

  • Δες το ακριβές ποσοστό σχετικότητας του κάθε μεταπτυχιακού με τα επαγγελματικά ενδιαφέροντά σου

  • Δες τις επιλογές που σου δίνονται για την παρακολούθηση μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, σε Ελλάδα και εξωτερικό

Ειδική προσφορά για τους επισκέπτες του eduguide.gr! Χρησιμοποίησε τον εκπτωτικό κωδικό EDUGUIDE2022

Συνάντηση με σύμβουλο

Αν θέλεις να συζητήσεις περαιτέρω τα αποτελέσματα του τεστ καθώς όλα τα θέματα που σε απασχολούν σχετικά με την προσωπική σου αναζήτηση για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα, τότε μπορείς να κλείσεις ραντεβού με σύμβουλο της Orientum για μια προσωποποιημένη συμβουλευτική εμπειρία. H υπηρεσία περιλαμβάνει δύο συναντήσεις με εξειδικευμένο σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού, συνολικής διάρκειας 2½ ωρών. Δίνεται έμφαση στην ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα που παρέχονται από τα ελληνικά πανεπιστήμια, τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων, τον τρόπο επιλογής και άλλες χρήσιμες λεπτομέρειες.

Ti θα κερδίσεις: 

  • Έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση σχετικά με όλα τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών που προσφέρονται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
  • Θα μάθεις για τις εναλλακτικές καριέρες που μπορείς να ακολουθήσεις σε συνδυασμό με το πρώτο σου πτυχίο.
  • Θα ανακαλύψεις τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό πρώτου πτυχίου και μεταπτυχιακού διπλώματος σε σχέση με τις σπουδές σου, τους στόχους σου, την αγορά εργασίας και τα ενδιαφέροντα σου.
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο