Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφίες σε φοιτητές καταγόμενους από την Κλεισούρα Καστοριάς

Προκήρυξη:

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καστοριάς, ως Διαχειριστής του Κληροδοτήματος Ασπασίας χήρας Ιωάννη Δήμητσα, θα προβεί στη χορήγηση υποτροφιών, για το σχολικό και ακαδημαϊκό έτος, 2022-2023 και θα διανείμει το ποσό των Δέκα Χιλιάδων Ευρώ (10.000,00€), σε έξι (6) άπορους μαθητές με βαθμό «Λίαν Καλώς» και άνω, φοιτητές και σπουδαστές, από έσοδα που προέρχονται από το ακίνητο, που δώρισε η κληροδότρια Ασπασία χήρα Ιωάννη Δήμητσα, προς το Δημοτικό Σχολείο Κλεισούρας, με καταγωγή και τόπο μόνιμης κατοικίας την Κλεισούρα Καστοριάς, που έχουν φοιτήσει στο Δημοτικό Σχολείο Κλεισούρας και έχουν αποφοιτήσει από αυτό με άριστα, μέχρι το πέρας των ανωτάτων σπουδών τους.

Επίσης, θα είναι δικαιούχοι και όσοι έχουν αποφοιτήσει από το Δημοτικό Σχολείο της Κορησού, με βαθμό άριστα, με το οποίο συγχωνεύτηκε το Δημοτικό Σχολείο Κλεισούρας, με βασική προϋπόθεση την καταγωγή και την μόνιμη κατοικία τους, την Κλεισούρα Καστοριάς.

Οι αιτήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα υποβληθούν στην Κοινότητα Κλεισούρας, εντός σαράντα πέντε (45) ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσης της περίληψης της προκήρυξης σε μία ημερήσια Αθηναϊκή εφημερίδα και στην ιστοσελίδα του Δήμου Καστοριάς.

Πληροφορίες: Ευαγγέλου Αθανασία Τηλ.: 2467352100

Προκήρυξη


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο