Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφίες Κυβερνητών Σκαφών Αναψυχής από την Ωmega Yachting Academy και το Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου

Προκήρυξη:

Μια μοναδική ευκαιρία για εκπαίδευση και εξέλιξη στον κόσμο της θάλασσας

Η Ωmega Yachting Academy, με την υποστήριξη του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου, παρουσιάζει την προκήρυξη επτά (7) πλήρεις υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, αποκλειστικά για την ειδικότητα των Κυβερνητών Σκαφών Αναψυχής διάρκειας 4 εξαμήνων, αξίας 50.000 ευρώ.

Μοναδικό στοιχείο του προγράμματος είναι ότι μέρος των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί επί του ιστορικού σκάφους της οικογένειας Χατζηιωάννου, του “Κλέλια” στη Μαρίνα Ζέας.

Αυτές οι υποτροφίες είναι αφιερωμένες στη μνήμη του Λουκά Χατζηιωάννου, πάτερα του Στέλιου Χατζηιωάννου, και στοχεύουν να ενισχύσουν την προσφορά ποιοτικής εκπαίδευσης σε νέους επαγγελματίες που επιθυμούν να εξελιχθούν στον τομέα τoυ Yachting. Είναι μια ευκαιρία να αποκτηθούν βαθιές γνώσεις και να εξασφαλιστεί μια θέση στον συναρπαστικό κόσμο του αναπτυσσόμενου θαλάσσιου Τουρισμού και να αποκτήσουν πιστοποιημένη επαγγελματική εκπαίδευση.

Προϋποθέσεις και Προσόντα για την Υποψηφιότητα

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια, όπως η ηλικία έως 25 ετών, η βαθμολογία απολυτηρίου από ΓΕΛ, ΕΠΑΛ ή Ναυτικό Λύκειο, καθώς και δεξιότητες κολύμβησης και η κατοχή πιστοποιητικού Επιπέδου Β’ γνώσης της Αγγλικής γλώσσας καθώς και η γνώση άλλη γλώσσας θα ληφθεί επίσης υπόψη.

Διαδικασία Αίτησης και Επιλογής

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά, στην συνέχεια θα συμπληρώσουν το απαιτούμενο τεστ και τέλος θα προγραμματιστεί μια συνέντευξη για την τελική αξιολόγηση. Η διαδικασία επιλογής θα βασιστεί στην ακαδημαϊκή επίδοση, τις δεξιότητες, και την προσωπική συνέντευξη, με στόχο την ανάδειξη των πιο ταλαντούχων και ικανών υποψηφίων.

Οι Ωmega Yachting Academy και το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου προσκαλούν όλους τους ενδιαφερόμενους να αδράξουν αυτή την εξαιρετική ευκαιρία.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: omega.gr ή να επικοινωνήσετε στο +302104122888.

Δελτίο Τύπου


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο