Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics and Political Science (LSE)

Προκήρυξη:

O Sir Στέλιος Χατζηιωάννου είναι ο πρόεδρος της easyGroup και είναι ευρύτερα γνωστός για την ίδρυση της easyJet σε ηλικία μόλις 28 ετών. Αποφοίτησε από το Cass Business School του City University London με μεταπτυχιακό τίτλο MSc in Shipping, Trading and Finance το 1988. Το Ίδρυμα που έχει ιδρύσει, το Stelios Philanthropic Foundation, έχει δεσμευτεί να κάνει μια θετική, σημαντική διαφορά, χρηματοδοτώντας, εμπνέοντας και συμβουλεύοντας εκπαιδευτικές, επιχειρηματικές και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες.

Μία από τις εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες του Ιδρύματος είναι η παροχή τουλάχιστον πέντε (5) υποτροφιών για προπτυχιακές σπουδές (BSc) στον αντικείμενο των Οικονομικών και του Management στο London School of Economics and Political Science (LSE). Η αξία κάθε υποτροφίας είναι £10,000 ετησίως, για κάθε έτος από τα τρία συνολικά του προγράμματος, υπό την προϋπόθεση ικανοποιητικής ακαδημαϊκής προόδου. Για το 2023, θα δοθούν συνολικά πέντε (5) υποτροφίες.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα, την Κύπρο ή το Ηνωμένο Βασίλειο και να έχουν εξασφαλίσει θέση σε προπτυχιακό πρόγραμμα του LSE που σχετίζεται με τα αντικείμενα σπουδών που αναφέρονται παραπάνω.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 28 Απριλίου 2023

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Stelios Foundation καθώς και την ιστοσελίδα της υποτροφίας του LSE Stelios Scholarships


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο