Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές (μεταπτυχιακό, διδακτορικό, έρευνα) στην Ελλάδα ή το εξωτερικό από το Ίδρυμα Λοχαγού Φανουράκη σε καταγόμενους από Χάλκη, Κω ή Δωδεκάνησα.

Προκήρυξη:

Το Ίδρυμα Λοχαγού Φανουράκη προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 υποτροφίες για μεταπτυχιακές, διδακτορικές σπουδές και ερευνητικές υποτροφίες στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Προϋποθέσεις υποβολής αιτήσεων:

Οι υποψήφιοι πτυχιούχοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ θα πρέπει να πληρούν απαραιτήτως τις εξής προϋποθέσεις:
α) να κατάγονται από τις νήσους Χάλκη ή Κω της Δωδεκανήσου
β) να στερούνται των αναγκαίων ίδιων πόρων
γ) να μην έχουν λάβει άλλη υποτροφία για τις ίδιες σπουδές
δ) να έχουν καλή επίδοση στις σπουδές τους
ε) γνώση ξένης γλώσσας


Οι ακριβείς προϋποθέσεις & όροι υποβολής αιτήσεων, δικαιολογητικά κλπ εξειδικεύονται στην Προκήρυξη 2015-2016 που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος. 


Προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων ορίζεται η 30η Απριλίου 2015 & ώρα 17:00. Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν αποκλειστικά και μόνο είτε μέσω ΕΛΤΑ είτε με εταιρεία κούριερ στη δ/νση Μαρασλή 21, 106 76 Αθήνα.

Για πληροφορίες και τα σχετικά έντυπα απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα www.fanourakisfoundation.org, στο email info@fanourakisfoundation.org και στα τηλέφωνα της Γραμματείας: 210 724 9940 από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-13.00.

 


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο