Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφίες για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στην Τουρκία

Προκήρυξη:

Σας ενημερώνουμε σχετικά με τη χορήγηση υποτροφιών για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στην Τουρκία.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από την 16η Ιανουαρίου 2017 έως και την 17η Φεβρουαρίου 2017, αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής αιτήσεων στην ιστοσελίδα www.turkiyeburslari.gov.tr , όπου οι υποψήφιοι θα συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και θα αναρτήσουν τα δικαιολογητικά τους όπως απαιτείται.

Οι υποψήφιοι απαιτείται να διαθέτουν GRE, GMAT, TOEFL, DELF, YDS, ALES κλπ, όπως καθορίζεται από τα πανεπιστήμια και τα τμήματα, που μπορούν να επιλεγούν μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος αιτήσεων.

Αιτήσεις που αποστέλλονται ταχυδρομικώς δεν θα γίνουν δεκτές.

Οι υποψήφιοι που αιτούνται υποτροφία για μεταπτυχιακό πρέπει να έχουν γεννηθεί μετά τις 1.1.1987, ενώ οι υποψήφιοι που αιτούνται υποτροφία για διδακτορικό πρέπει να έχουν γεννηθεί μετά τις 1.1.1982. Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν ήδη εγγραφεί σε πρόγραμμα σπουδών στην Τουρκία, ιδίου επιπέδου με αυτό για το οποίο αιτούνται υποτροφία. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.turkiyeburslari.gov.tr , ή επικοινωνείστε με το τηλεφωνικό κέντρο 0850 455 0 982 ή αποστείλατε e-mail στο info@turkiyeburslari.org .


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο