Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφίες για έρευνα στην Ιαπωνία από το Ίδρυμα Canon στην Ευρώπη

Προκήρυξη:

Το Ίδρυμα Canon στην Ευρώπη, κάθε χρόνο, χορηγεί έως και 15 υποτροφίες σε Ευρωπαίους και Ιάπωνες ερευνητές. Στόχος του προγράμματος είναι η διεξαγωγή έρευνας σε ίδρυμα υποδοχής στην Ιαπωνία για τους Ευρωπαίους και την Ευρώπη για τους Ιάπωνες ερευνητές.

Οι υποψήφιοι/-ες πρέπει να είναι κάτοχοι τουλάχιστον Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης ή Διδακτορικού Διπλώματος, εντός -κατά προτεραιότητα- της τελευταίας δεκαετίας από την υποβολή της αίτησης υποτροφίας.

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ως προς το επιστημονικό πεδίο. Δεν είναι απαραίτητο οι υποψήφιοι/-ες να είναι εγγεγραμμένοι/-ες ή να εργάζονται ως ερευνητές σε κάποιο Ιδρυμα. Ωστόσο, πριν την υποβολή της αίτησης υποτροφίας, θα πρέπει να έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία συνεργασίας, επί εγκεκριμένου σχέδιου έρευνας, με το προτεινόμενο από τους ίδιους/-ες ίδρυμα υποδοχής στην Ιαπωνία. Προτεραιότητα δίνεται σε όσους/-ες δεν βρίσκονται ήδη στην Ιαπωνία.

Η υποτροφία χορηγείται για διάστημα από 3 έως 12 μήνες. 
Η ημερομηνία έναρξης της έρευνας μπορεί να είναι οποιαδήποτε στιγμή από την 1η Ιανουαρίου έως την 1η Δεκεμβρίου. 

Η οικονομική υποστήριξη για τους ερευνητές μπορεί να φτάσει έως και 30.000 ευρώ ετησίως και κατ' αναλογία για διαφορετικές περιόδους . 

Η επόμενη προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα είναι η 15η Σεπτεμβρίου 2024.

Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά, με προεγγραφή, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την υποβολή της αίτησης, οι υποψήφιοι/-ες μπορούν να απευθύνονται στο email: foundation@canon-europe.com

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ιδρύματος εδώ www.canonfoundation.org.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο