Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφίες για δύο (2) φοιτητές βασικών πανεπιστημιακών Ιατρικών - Νοσηλευτικών σπουδών

Προκήρυξη:

Το Κοινωφελές Ίδρυμα «Αικατερίνη & Ευαγγελία Διβόλη» προκηρύσσει πρόσκληση για δύο ενδιαφερόμενους φοιτητές βασικών πανεπιστημιακών Ιατρικών - Νοσηλευτικών σπουδών να λάβουν ετήσια οικονομική ενίσχυση 1.000€.

Δικαιολογητικά – Σχετικά κριτήρια:
1. Αίτηση
2. Οικογενειακή κατάσταση: Θα προτιμηθούν άτομα ανήκοντα σε πολύτεκνες ή μονογονεϊκές οικογένειες (λόγω αποβιώσεως του ενός
γονέα) και κατοικούντα μακράν των Αθηνών ή σε άγονες περιοχές.
3. Οικονομική κατάσταση ιδίου ή της οικογένειας του: Εκκαθαριστικό της εφορίας του τελευταίου οικονομικού έτους με αναφορά και στη τεκμαρτή περιουσία. Θα προτιμηθούν άτομα με εισόδημα κάτω των 20.000€ ετησίως.
4. Επιδόσεις στις σπουδές προηγούμενου έτους: Θα προτιμηθούν άτομα με μέσο όρο βαθμολογίας άνω του 6,5/10 και εφόσον έχουν επιτυχή απόδοση τουλάχιστον στα 2/3 των μαθημάτων. Επί πρωτοετών φοιτητών βαθμολογία Λυκείου αντιστοιχούσα με «Λίαν Καλώς».
5. Βιογραφικό σημείωμα
6. Αποδοχή συνέντευξης με τριμελή επιτροπή του Ιδρύματος

Η μοριοδότηση των υποψηφίων θα κατανεμηθεί σε ποσοστό 40% όσον αφορά την οικονομική κατάσταση, σε ποσοστό 30% όσον αφορά την επίδοση στις σπουδές και σε ποσοστό 30% όσον αφορά την συνέντευξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν ταχυδρομικά την σχετική αίτησή τους με τα αιτούμενα δικαιολογητικά στα γραφεία του Ιδρύματος μέχρι 31 Μαΐου 2023.

Προκήρυξη


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο