Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Yποτροφίες EUROBANK ΚΑΨΑΣΚΗ για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Προκήρυξη:

Η Eurobank, εις μνήμην Κωνσταντίνου Καψάσκη, Ιδρυτή, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας Εργασίας, προσφέρει δύο (2) υποτροφίες σε απόφοιτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Οι υποτροφίες θα δοθούν στους δύο πρώτους στη σειρά κατατάξεως με βάση τον Κανονισμό Υποτροφιών του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΠΜΣ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική ιδρύθηκε το 1995 και αποτέλεσε το πρώτο ΠΜΣ από ελληνικό ΑΕΙ σε αυτό το αντικείμενο. Συνεχίζει από τότε με μεγάλη επιτυχία τη λειτουργία του καθώς υποστηρίζεται από το έμπειρο ακαδημαϊκό προσωπικό του μοναδικού τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής της Ελλάδας. Το ΠΜΣ έχει ως αντικείμενο την προαγωγή της επιστημονικής γνώσης, την εκπαίδευση και την ειδίκευση των φοιτητών στους τομείς της Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής.

Τα μαθήματα διεξάγονται παράλληλα με δια ζώσης και εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Επαγγελματικές προοπτικές
Το συγκεκριμένο ΠΜΣ αποτελεί το εφαλτήριο για σταδιοδρομία σε επενδυτικούς οργανισμούς, τράπεζες, ελεγκτικές - λογιστικές εταιρείες, εταιρείες συμβούλων, υπουργεία, εποπτικές αρχές και άλλους οργανισμούς του δημόσιου τομέα και παραγωγικές επιχειρήσεις. Ακόμα, μπορεί να γίνει το πρώτο βήμα για όσους/ες θέλουν να συνεχίσουν με διδακτορικές σπουδές σε Πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος https://bankfin.unipi.gr/mastersbankfin/ ή επικοινωνήστε στο e-mail bankfin@unipi.gr.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο