Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφία της Google Ευρώπης για φοιτητές/ριες με αναπηρία

Προκήρυξη:

Η υποτροφία απευθύνεται σε φοιτητές & φοιτήτριες με αναπηρίες οι οποίοι σπουδάζουν σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το αντικείμενο σπουδών τους σχετίζεται με την επιστήμη των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ο στόχος της υποτροφίας είναι η κατάργηση των φραγμών που παρεμποδίζουν τους φοιτητές με αναπηρία να ενταχθούν σε κάποιο πρόγραμμα σπουδών ηλεκτρονικών υπολογιστών, και η ενθάρρυνση των φοιτητών με αναπηρία να διαπρέψουν στις σπουδές τους και να καταστούν ενεργά πρότυπα και ηγέτες όσον αφορά τη δημιουργία τεχνολογίας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι στον τελευταίο χρόνο του πτυχίου τους ή να έχουν εγγραφεί σε μεταπτυχιακό ή διδακτορικό (ή κάτι αντίστοιχο) πρόγραμμα σπουδών τη χρονιά 2024-2025 μόνιμοι κάτοικοι και διεθνείς φοιτητές με αναπηρία οι οποίοι είναι γραμμένοι και φοιτούν σε ένα πανεπιστήμιο στην Ευρώπη.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση και να αναρτήσουν τα πιο κάτω:

  • Γενικές πληροφορίες (π.χ. στοιχεία επικοινωνίας και λεπτομέρειες σχετικά με τα τρέχοντα και τα προβλεπόμενα πανεπιστήμια σας)
  • Βιογραφικό
  • Ακαδημαϊκά αντίγραφα από τα τρέχοντα και προηγούμενα ιδρύματά σας (εάν έχετε αποκτήσει προηγούμενο πτυχίο)
  • Μία συστατική επιστολή από καθηγητή, εκπαιδευτή, σύμβουλο ή επόπτη
  • Απαντήσεις σε τρεις σύντομες ερωτήσεις

Ποσό υποτροφίας: 7.000 €

Η υποβολή των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις 23 Απριλίου 2024.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ!


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο