Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφία σε φοιτητή/τρια του ΠΜΣ «Το Χρηματοοικονομικό και Θεσμικό Πλαίσιο των Αγορών Χρήματος και Κεφαλαίου»

Προκήρυξη:

Εκτιμώντας τη συνεισφορά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Το Χρηματοοικονομικό και Θεσμικό Πλαίσιο των Αγορών Χρήματος και Κεφαλαίου», η εταιρεία δικηγόρων Tsibanoulis & Partners προκηρύσσει πρόγραμμα υποτροφιών με σκοπό να βοηθήσει άριστους αποφοίτους νομικών σχολών να ολοκληρώσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους στα χρηματοοικονομικά.

Η εταιρεία Tsibanoulis & Partners πιστή στις αξίες της για αριστεία, γνώση, ομαδικότητα και ήθος, χορηγεί μερική υποτροφία σε έναν φοιτητή ή φοιτήτρια του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Το Χρηματοοικονομικό και Θεσμικό Πλαίσιο των Αγορών Χρήματος και Κεφαλαίου» του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με κριτήρια αξιολόγησης τον βαθμό ολοκλήρωσης σπουδών νομικής (πρώτο πτυχίο) και τη συνέντευξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το bankfin@unipi.gr ή 210 4142153 για περισσότερες πληροφορίες / διευκρινίσεις.

Υποτροφία Εταιρείας Tsibanoulis Partners


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο