Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφία Κληροδοτήματος Αικατερίνης Βιδάλη 2022-2023

Προκήρυξη:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Κληροδοτήματος Αικατερίνης Βιδάλη» προκηρύσσει διαγωνισμό, για την ανάδειξη ενός/μιας (1) υποτρόφου της υποτροφίας «Κώστα Βιδάλη», φοιτητή/φοιτήτριας Τμημάτων Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Παντείου Πανεπιστημίου ή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Η διάρκεια των υποτροφιών ορίζεται σε 12 (δώδεκα) μήνες και το μηνιαίο ποσό της υποτροφίας ανέρχεται σε τετρακόσια (400,00) ευρώ για βασικές σπουδές.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 10.00 π.μ., στα Γραφεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α., οδός Ακαδημίας αριθμός 20.

Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους στο διαγωνισμό, μαζί με όλα τα δικαιολογητικάμέχρι την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2023, στη Γραμματεία του Διοικητικού Συμβουλίου του «Κληροδοτήματος Αικατερίνης Βιδάλη» για τις υποτροφίες «Κώστα Βιδάλη», κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ.).

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό παρέχονται από το «Κληροδότημα Αικατερίνης Βιδάλη», που εδρεύει στα Γραφεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α., στην οδό Ακαδημίας αριθμός 20, τηλ. 210-3675420 (υπεύθυνη η Γραμματέας της Εξεταστικής Επιτροπής, κ. Αριάδνη Ζάχου – υπάλληλος της Ε.Σ.Η.Ε.Α. – 4ος όροφος).

Προκήρυξη


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο