Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Χορήγηση υποτροφιών για ερευνητικά προγράμματα στην Ιαπωνία του Matsumae International Foundation (MIF)

Προκήρυξη:

Στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών του Διεθνούς Ιδρύματος Matsumae (Matsumae International Foundation) αναμένεται να προσφερθούν υποτροφίες έρευνας διάρκειας 3-6 μηνών, που αφορούν στο διάστημα Απριλίου 2018-Μαρτίου 2019. 

Το Matsumae International Foundation(Διεθνές Ίδρυμα Matsumae) είναι μη-κυβερνητικός οργανισμός, που λειτουργεί αποκλειστικά με χορηγίες του ιδιωτικού τομέα της Ιαπωνίας.

Άμεση προτεραιότητα δίδεται στις Φυσικές Επιστήμες, τη Μηχανική και την Ιατρική.

Για το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα χορηγηθούν υποτροφίες σε διδάκτορες από όλες τις χώρες του κόσμου. Οι αιτούντες επιλέγουν Ερευνητικά Εργαστήρια σε Πανεπιστήμια, Εθνικά Ερευνητικά Ινστιτούτα ή σε αντίστοιχα του ιδιωτικού τομέα, στα οποία προτίθενται να διεξάγουν έρευνα. 

Η υποτροφία καλύπτει την πληρωμή των διδάκτρων, κάλυψη εξόδων ερευνητικού υλικού, εξόδων στέγασης, διατροφής και μεταφορών των υποτρόφων., ασφάλεια σε περίπτωση προσωπικού ατυχήματος/ασθένειας, αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής οικονομικής θέσεως. Παρέχεται, επίσης, εφάπαξ ποσό για την κάλυψη των εξόδων μεταφοράς επιτοπίως με την άφιξη του υποτρόφου στην χώρα, αρχικών εξόδων στέγασης κλπ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τoν ιστότοπο http://www.mars.dti.ne.jp/mif  προκειμένου να αναζητήσουν πληροφορίες και να αντλήσουν περισσότερες λεπτομέρειες σε ηλεκτρονική μορφή


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο