Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Χορήγηση πέντε (5) υποτροφιών από την Binance για φοίτηση στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Blockchain and Digital Currency του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Προκήρυξη:

Το Binance Charity, ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Binance, του ηγετικού παροχέα υποδομών σε θέματα κρυπτονομισμάτων και blockchain, και το Institute for the Future (IFF) του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανακοινώνουν τη συνεργασία τους. Η ανακοίνωση της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια του πρώτου Binance Meetup (συνάντηση) που έλαβε χώρα στη Λευκωσία, στις 22 Νοεμβρίου 2022.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η Binance θα παράσχει πέντε (5) πλήρεις υποτροφίες για μελλοντικούς/ες φοιτητές/ήτριες από την Κύπρο και την Ελλάδα για σπουδές στο διεθνώς κορυφαίο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στον τομέα, το Μεταπτυχιακό στο Blockchain και τα Ψηφιακά Νομίσματα (MSc in Blockchain and Digital Currency), που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Διαδικασία υποβολής αίτησης

Βήμα 1: Υποβολή αίτησης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα (MSc in Blockchain and Digital Currency) εδώ

Βήμα 2: Υποβολή αίτησης για τις υποτροφίες Binance Charity εδώ

Βήμα 3: Το Τμήμα Εισδοχής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας κατευθύνει ως προς τη συμπλήρωση της αίτησης για εισδοχή στο Μεταπτυχιακό στο Blockchain και τα Ψηφιακά Νομίσματα

Το πρόγραμμα υποτροφιών της Binance Charity απευθύνεται σε μελλοντικούς φοιτητές από Κύπρο και Ελλάδα.

Χρονοδιάγραμμα

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 13 Ιανουαρίου 2023

Επιλογή υποτρόφων: 17 Ιανουαρίου 2023

Έναρξη μεταπτυχιακού προγράμματος στο Blockchain και τα Ψηφιακά Νομίσματα: 6 Φεβρουαρίου, 2023

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το Binance Charity πατήστε εδώ.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο