Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Τέσσερις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στη Μ.Βρετανία στον κλάδο της Ιατρικής (2 υποτροφίες) και της Φιλοσοφικής Επιστήμης (2 υποτροφίες)

Προκήρυξη:

ο κοινωφελές Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου υπό την επωνυμία «ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΕΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ» σύμφωνα με τον Σκοπό του επί της υπ’ αρ. 3.406/2006 Συστατικής του Πράξης, προσκαλεί ενδιαφερόμενους  για: 

 

Τη χορήγηση τεσσάρων (4) συνολικά Υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές σε Ανώτατες Σχολές / Πανεπιστήμια / Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Μεγάλης Βρετανίας στον κλάδο της Ιατρικής (δύο (2) υποτροφίες) και Φιλοσοφικής Επιστήμης (δύο (2) υποτροφίες) κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015 – 2016, χωρίς διαγωνισμό, με επιλογή και ανακήρυξη των υποτρόφων, σύμφωνα με τις διατάξεις της ως άνω Συστατικής Πράξης του Ιδρύματος και το Νόμο.

 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι απόφοιτοι Ελληνικών Πανεπιστημίων και Πανεπιστημίων της Κύπρου, με βαθμό πτυχίου «Λίαν Καλώς» ή «Αριστα», για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική και Φιλοσοφική σε αντίστοιχες Σχολές/ Πανεπιστήμια/ Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Μεγάλης Βρετανίας και η διάρκεια των υποτροφιών ορίζεται για τους υποτρόφους για ένα (1) έτος.

 Οι ενδιαφερόμενοι για τη χορήγηση υποτροφιών πρέπει να υποβάλουν στα γραφεία του Ιδρύματος ΚΛΕΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ, οδός Εμμανουήλ Μπενάκη, αρ. 11-13, στην Κηφισιά, από την 15η Μαΐου 2015 μέχρι και την 15ηΙουλίου 2015 (καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών) και ώρες 10.30 π.μ.- 13.30 μ.μ., ή με συστημένη επιστολή, αίτηση στην οποία πρέπει να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά.

 Το έντυπο της σχετικής αιτήσεως καθώς σχετικές λεπτομέρειες μπορούν να προμηθευθούν οι ενδιαφερόμενοι προσερχόμενοι στα γραφεία του Ιδρύματος στην παραπάνω διεύθυνση και ώρες 10.30 π.μ.- 13.30 μ.μ. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210-6208298 και 6937103105.

 Περίληψη της παρούσας θα δημοσιευθεί σε μία ημερήσια πανελλήνιας κυκλοφορίας εφημερίδα.

 

Κηφισιά, 20/02/2015

Η Πρόεδρος 

ΚΛΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ

 

Σημείωση: Μετά από επικοινωνία που είχαμε με το Ίδρυμα οι 2 υποτροφίες στο κλάδο της Φιλοσοφικής Επιστήμης αφορούν μεταπτυχιακά σε Φιλολογία, Φιλοσοφία, Αρχαιολογία, Παιδαγωγικά και Ψυχολογία


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο