Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Τέσσερις (4) υποτροφίες για προπτυχιακές & μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα & το εξωτερικό για φοιτητές/τριες με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης

Προκήρυξη:

Η Διαχειριστική Επιτροπή του Καπετανάκειου Ιδρύματος με την αριθμ. 2/23 απόφασή της προκηρύσσει την πλήρωση τριών (3) θέσεων υποτρόφων σπουδαστών ή φοιτητών που φοιτούν σε ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΔΑΠΗΣ και την πλήρωση μίας (1) θέσης υποτρόφου σπουδαστή ή φοιτητή που φοιτά σε ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό ή ελλείψει αυτών, υποτροφία σε 2 φοιτητές/τριες που φοιτούν εξ αποστάσεως στο εξωτερικό για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Οι υπότροφοι θα πρέπει να είναι οικονομικά αδύναμοι, επιμελείς, κατά προτίμηση ορφανοί και να κατάγονται από το Νομό Ηρακλείου.

Αναλυτική προκήρυξη έχει αναρτηθεί:

  • στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης, www.crete.gov.gr, (Διαδρομή Ενημέρωση- Προκηρύξεις & Διαγωνισμοί)
  • Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, http://apdkritis.gov.gr (Διαδρομή Διοικητική Δομή - Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας, Δ/νση Κοινωφελών Περιουσιών - Κοινωφελείς Περιουσίες)

Περισσότερες Πληροφορίες: Ε. Σταματάκη 2813 400244, 2813410270

Προκήρυξη


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο