ΠΜΣ Πληροφορική και Εφαρμογές
Food Law - Auth
Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης ΕΚΠΑ
AUTH - Department of Journalism
koutsodontis

Stelios Philanthropic Foundation: Υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics and Political Science (LSE)

Προκήρυξη:

O Sir Στέλιος Χατζηιωάννου είναι ο πρόεδρος της easyGroup και είναι ευρύτερα γνωστός για την ίδρυση της easyJet σε ηλικία μόλις 28 ετών. Αποφοίτησε από το Cass Business School του City University London με μεταπτυχιακό τίτλο MSc in Shipping, Trading and Finance το 1988. Το Ίδρυμα που έχει ιδρύσει, το Stelios Philanthropic Foundation, έχει δεσμευτεί να κάνει μια θετική, σημαντική διαφορά, χρηματοδοτώντας, εμπνέοντας και συμβουλεύοντας εκπαιδευτικές, επιχειρηματικές και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες.

Μία από τις εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες του Ιδρύματος είναι η παροχή τουλάχιστον πέντε (5) υποτροφιών για προπτυχιακές σπουδές (BSc) στον αντικείμενο της επιχειρηματικότητας στο  London School of Economics and Political Science (LSE). Η αξία κάθε υποτροφίας είναι £10,000 ετησίως, για κάθε έτος του προγράμματος, υπό την προϋπόθεση ικανοποιητικής ακαδημαϊκής προόδου. Για το 2021, θα δοθούν συνολικά πέντε (5) υποτροφίες.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα ή την Κύπρο ή το Ηνωμένο Βασίλειο, να έχουν εξασφαλίσει θέση σε προπτυχιακό πρόγραμμα του LSE που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις και οικονομική αδυναμία.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 14 Μαΐου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Stelios Foundation καθώς και την ιστοσελίδα της υποτροφίας του LSE Stelios Scholarships


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο