Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Stelios Philanthropic Foundation: Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο Bayes Business School

Προκήρυξη:

O Sir Στέλιος Χατζηιωάννου είναι ο πρόεδρος της easyGroup και είναι ευρύτερα γνωστός για την ίδρυση της easyJet σε ηλικία μόλις 28 ετών. Αποφοίτησε από το Cass Business School (το 2021 μετονομάστηκε σε Bayes Business School) του City University London με μεταπτυχιακό τίτλο MSc in Shipping, Trading and Finance το 1988. Το ίδρυμά που έχει ιδρύσει, το Stelios Philanthropic Foundation, έχει δεσμευτεί να κάνει μια θετική, σημαντική διαφορά, χρηματοδοτώντας, εμπνέοντας και συμβουλεύοντας εκπαιδευτικές, επιχειρηματικές και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες.

Μία από τις εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες του Ιδρύματος είναι η παροχή τουλάχιστον τεσσάρων (4) υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στους κλάδους χρηματοοικονομικής και επιχειρηματικότητας στο Bayes Business School του City University του Λονδίνου. Η αξία κάθε υποτροφίας είναι £20,000. Για το 2024, θα δοθούν συνολικά τέσσερις (4) υποτροφίες.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαμένουν μόνιμα στην Ε.Ε, να έχουν ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και οικονομική αδυναμία για συνέχιση των σπουδών τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 28 Μαΐου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Stelios Foundation καθώς και την ιστοσελίδα της υποτροφίας του Bayes Business School.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο