Προκήρυξη:
O Sir Στέλιος Χατζηιωάννου είναι ο πρόεδρος της easyGroup και είναι ευρύτερα γνωστός για την ίδρυση της easyJet σε ηλικία μόλις 28 ετών. Αποφοίτησε από το Cass Business School του City University London με μεταπτυχιακό τίτλο MSc in Shipping, Trading and Finance το 1988. Το ίδρυμά που έχει ιδρύσει, το Stelios Philanthropic Foundation, έχει δεσμευτεί να κάνει μια θετική, σημαντική διαφορά, χρηματοδοτώντας, εμπνέοντας και συμβουλεύοντας εκπαιδευτικές, επιχειρηματικές και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες.
Μία από τις εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες του Ιδρύματος είναι η παροχή τριών (3) υποτροφιών, σε Έλληνες και Κύπριους, αξίας £10,000 η κάθε μία, για μεταπτυχιακές σπουδές (Msc) στον κλάδο της χρηματοοικονομικής στο Cass Business School του City University του Λονδίνου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση σε ένα από τα παρακάτω μεταπτυχιακά προγράμματα:
- MSc in Actuarial Science
- MSc in Actuarial Management
- MSc in Banking & International Finance
- MSc in Corporate Finance
- Msc in Energy, Trade & Finance
- MSc in Investment Management
- MSc in International Accounting & Finance
- Msc Insurance and Risk Management
- MSc in Finance
- Msc in Financial Mathematics
- Msc in Quantitative Finance
- Msc Mathematical Trade & Finance
- MSc in Real Estate Investment
- Msc in Shipping, Trade and Finance
Προτεραιότητα θα δοθεί σε ενδιαφερόμενους που θέλουν να παρακολουθήσουν το MSc Shipping, Trade and Finance ή το MSc Energy, Trade and Finance.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και οικονομική αδυναμία για συνέχιση των σπουδών τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Η υποτροφία καλύπτει μέρος των διδάκτων για τα περισσότερα προγράμματα και σχεδόν το σύνολο των διδάκτρων για το MSc Energy, Trade and Finance.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 3 Μαΐου 2016
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Stelios Foundation καθώς και την ιστοσελίδα της υποτροφίας του Cass Business School