Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Σπουδές με υποτροφία στο ALBA Graduate Business School, με την υποστήριξη του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Προκήρυξη:

Βρείτε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του ALBA Graduate Business School, που σας ενδιαφέρει και διεκδικείστε μια από τις τρεις πλήρεις υποτροφίες, που προσφέρονται με την υποστήριξη του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

2 υποτροφίες αφορούν σε σπουδές σε προγράμματα εξειδίκευσης (Masters) και 1 υποτροφία αφορά σε σπουδές στο πρόγραμμα The ALBA MBA (fulltime).

Οι υποτροφίες απευθύνονται σε νέους και νέες έως και 35 ετών, οι οποίοι είτε συμμετείχαν στο Young Achievers Series είτε είναι μόνιμοι κάτοικοι του Θριασίου (Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα, Ασπρόπυργος, Μέγαρα, Ν. Πέραμος).

Προσφερόμενα μεταπτυχιακά προγράμματα:


Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015.

Η υποβολή των αιτήσεων μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στο https://applications.alba.edu.gr/ με την ένδειξη στο πεδίο Scholarship-Financial Aid: «Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια».

Επιπλέον δικαιολογητικά: Αίτηση κοινωνικών – οικονομικών κριτηρίων, καθώς πέραν των ακαδημαϊκών κριτηρίων θα ληφθούν σοβαρά υπόψη και κοινωνικά κριτήρια. Η αίτηση μπορεί να αναζητηθεί  στην ιστοσελίδα του ALBA.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες και τα μεταπτυχιακά προγράμματα του ALBA ελάτε στην παρουσίαση με θέμα:

«Αναζητώντας το Μίτο της Αριάδνης στο Λαβύρινθο της Επιχειρηματικότητας»
Σάββατο, 21 Μαρτίου και ώρα 11.00 πμ
«Hotel Elefsina» (Δήμητρος 55 & Ρήγα Φεραίου, Ελευσίνα).
(δείτε εδώ την αναλυτική πρόσκληση)

 

Οι υποτροφίες αφορούν αποκλειστικά το ακαδημαϊκό έτος 2015 -2016. Οι αιτούντες πρέπει να πληρούν τα κριτήρια επιλογής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, που επέλεξαν και να λάβουν μέρος στην καθορισμένη διαδικασία αξιολόγησης και την προσωπική συνέντευξη. Για τα κριτήρια επιλογής κάθε Μεταπτυχιακού, αλλά και τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα της αίτησης, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ALBA http://www.alba.edu.gr.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων  και η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί από το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κ. Αναστασία Μπέλου, στο 210 8964531 (εσωτ. 2220) ή με e-mail στο abelou@alba.edu.gr.

---------------------------------
Σημείωση: Από τη διαδικασία των υποτροφιών εξαιρούνται: α) το προσωπικό του ALBA Graduate Business School, καθώς και οι πρώτου βαθμού συγγενείς τους, β) ήδη εγγεγραμμένοι φοιτητές στο ALBA, γ) το προσωπικό του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, καθώς και οι πρώτου βαθμού συγγενείς τους.

 


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο