Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δύο (2) πλήρεις υποτροφίες διδάκτρων για το ακαδημαϊκό έτος 2022- 2023 σε φοιτητές του ΠΜΣ «Αστικό Δίκαιο» (Civil Law) του ΕΚΠΑ

Προκήρυξη:

Η Δικηγορική εταιρεία Μιχαλοπούλου & Συνεργάτες με την ευκαιρία συμπλήρωσης των 20 χρόνων λειτουργίας της προκηρύσσει σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών δύο (2) πλήρεις υποτροφίες διδάκτρων για το ακαδημαϊκό έτος 2022- 2023 που απευθύνονται σε φοιτητές του προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Νομικής Σχολής του με τίτλο «Αστικό Δίκαιο» (Civil Law).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι φοιτητές που:

α. θα σημειώσουν άριστη επίδοση κατά την διάρκεια των σπουδών τους

και β. θα εκπονήσουν τη διπλωματική τους εργασία σε ζητήματα του Δικαίου Υγείας ή/και Τεχνολογίας. Συγκεκριμένα, η θεματολογία της διπλωματικής τους θα πρέπει να σχετίζεται με ζητήματα Νέων Τεχνολογιών και κυρίως της εφαρμογής Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ιατρική, τις προεκτάσεις αυτής σε ζητήματα Προσωπικών Δεδομένων, Πνευματικής Ιδιοκτησίας, Αστικής ευθύνης και Βιοηθικής.

Περισσότερες πληροφορίες: κ. Ευαγγελία-Ελισάβετ Βουτσίνου, evoutsi@uoa.gr

Ανακοίνωση


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο