Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη υποτροφιών για το προπτυχιακό πρόγραμμα στην Επιστήμη Δεδομένων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Προκήρυξη:

Το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανακοινώνει την προκήρυξη 10 υποτροφιών ύψους 20% επί των ετήσιων διδάκτρων για το πρόγραμμα της Επιστήμης Δεδομένων (BSc), το οποίο προσφέρεται στην αγγλική γλώσσα. Η υποτροφία ισχύει για την κανονική διάρκεια του προγράμματος (4 χρόνια) και αφορά όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τις σπουδές τους το ερχόμενο ακαδημαϊκό εξάμηνο του 2022.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων η 9η Σεπτεμβρίου 2022

Το πρόγραμμα, που είναι το μοναδικό προπτυχιακό πρόγραμμα Επιστήμης Δεδομένων στην Κύπρο και από τα πρώτα στην Ευρώπη, έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους φοιτητές και τις φοιτήτριες για απασχόληση σε μία από τις δέκα πιο περιζήτητες ειδικότητες εργασίας παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, η ζήτηση επαγγελματιών στο αναδυόμενο επιστημονικό πεδίο της Επιστήμης Δεδομένων θα φτάσει το ένα εκατομμύριο στα κράτη-μέλη της ΕΕ μέχρι το 2025. 

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν και να επωφεληθούν του Εργαστηρίου Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence Laboratory) του Πανεπιστήμιου, ενώ το πρόγραμμα θα τους εφοδιάσει με τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για την απόκτηση, διαχείριση, ανάλυση και εξαγωγή πληροφοριών από δεδομένα συνδυάζοντας βασικούς κλάδους, όπως η Πληροφορική, τα Μαθηματικά και η Στατιστική.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ 


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο