Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη Υποτροφιών για το Πρόγραμμα MSc in Business for Lawyers του ALBA Graduate Business αποκλειστικά για τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Προκήρυξη:

To ALBA Graduate Business School at the American College of Greece ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για την 16η  Ακαδημαϊκή Σειρά του Προγράμματος MSc in Business for Lawyers που έχει έναρξη τον Σεπτέμβριο του 2015, και προκηρύσσει μία πλήρους φοίτησης υποτροφία για την κάλυψη των διδάκτρων αποκλειστικά για τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Επιπλέον, το ALBA προκηρύσσει υποτροφίες μερικής κάλυψης των διδάκτρων σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής που αναφέρονται παρακάτω.

Το MSc in Business for Lawyers είναι το παλαιότερο και μοναδικό εξειδικευμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ελλάδα που έχει ενταχθεί στη λίστα των Financial Times και συνδέει το νομικό επάγγελμα με τη σύγχρονη επιστήμη διοίκησης επιχειρήσεων, εστιάζοντας στην κατανόηση των σύγχρονων οικονομικών και επιχειρηματικών πρακτικών. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι μας είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά κάθε πολύπλοκο επιχειρηματικό και οικονομικό ζήτημα προσφέροντας νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Είναι συνεπώς «δικηγόροι-μάνατζερς» με επιχειρηματική σκέψη και διαπραγματευτικές ικανότητες, στοιχεία απαραίτητα για μια επιτυχημένη καριέρα σε ένα σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νομικούς συμβούλους εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων, τραπεζών, ασφαλιστικών, επενδυτικών, χρηματιστηριακών εταιρειών και συναφών οργανισμών, σε στελέχη δικηγορικών γραφείων και νομικών υπηρεσιών, καθώς και σε ασκούμενους δικηγόρους. Το πρόγραμμα έχει γλώσσα εργασίας την αγγλική, είναι διάρκειας 16 μηνών και τα μαθήματα διεξάγονται απογευματινές ώρες.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την υποτροφία λήγει στις 30 Ιουνίου 2015. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες και τα κριτήρια που απαιτούνται, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κο Ρωμύλο Λώλο, τηλ.: 210 8964531 (εσωτ. 2287), e-mail: buslaw@alba.edu.gr. Πληροφορίες για το Πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδαhttp://www.alba.edu.gr/academic/law/ και τα απαραίτητα δικαιολογητικά περιγράφονται παρακάτω:

Κριτήρια Επιλογής:

  • Πτυχίο Νομικής Σχολής, Σχολής (βαθμός 7.0 και άνω για ελληνικά πανεπιστήμια, 2.1 και άνω για αγγλικά, 3.0 και άνω για αμερικάνικα),

  • Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας,

  • Ακαδημαϊκή επίδοση

 

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν στο ALBA τα παρακάτω:

  • Αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα συμπεριλαμβανομένων δύο πρόσφατων έγχρωμων φωτογραφιών,

  • Αίτηση για υποτροφία,

  • Δύο συστατικές επιστολές,

  • Αναλυτική βαθμολογία και αντίγραφο του πτυχίου (από προπτυχιακές ή και μεταπτυχιακές σπουδές αν υπάρχουν),

  • Πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής γλώσσας με Proficiency (Proficiency of Cambridge or Proficiency of Michigan) ή TOEFL (ελάχιστη απαιτούμενη βαθμολογία: 100) ή IELTS (ελάχιστη απαιτούμενη βαθμολογία: 7.0) εκτός εάν οι προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές έχουν γίνει σε αγγλόφωνο πανεπιστήμιο.

  • Βεβαίωση από το ΔΣΑ που να αποδεικνύει την εγγραφή στο σύλλογο.

 


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο