Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη προγράμματος υποτροφίας «Δημήτριος Παντερμάλης» ακαδημαϊκού έτους 2023-2024

Προκήρυξη:

Το Μουσείο Ακρόπολης προκηρύσσει μια (1) υποτροφία με επιλογή, στηρίζοντας νέους αρχαιολόγους από την Ελλάδα, που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μεταπτυχιακές σπουδές πρώτου κύκλου, με θεματικό άξονα του μεταπτυχιακού προγράμματος και της μεταπτυχιακής εργασίας τους το διάστημα από το τέλος της Μινωϊκής/Μυκηναϊκής περιόδου (12ος /11ος αι. π.Χ.), έως το τέλος της αρχαιότητας (5ος/6ος αι. μ.Χ.).

Υποψήφιοι μπορούν να είναι οι απόφοιτοι πανεπιστημίων με βαθμό άριστα ή λίαν καλώς. 

Γίνονται δεκτές αιτήσεις για προγράμματα πλήρους παρακολούθησης με φυσική παρουσία και όχι μερικής ή εξ αποστάσεως παρακολούθησης, για μεταπτυχιακές σπουδές που πραγματοποιούνται σε ΑΕΙ της Ελλάδας ή του εξωτερικού.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του Μουσείου Ακρόπολης www.theacropolismuseum.gr/Διαγωνισμοί.

Η υποτροφία αφορά σε οικονομική ενίσχυση με σταθερό ποσό 10.000€, ανεξαρτήτως διδάκτρων ή πανεπιστημιακού ιδρύματος και θα έχει διάρκεια ενός (1) έτους.

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων για τη διεκδίκηση της υποτροφίας του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 είναι από 20 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου 2023.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2023 στην ιστοσελίδα του Μουσείου Ακρόπολης www.theacropolismuseum.gr/Διαγωνισμοί.

Οι υποψήφιοι καλούνται να μελετήσουν προσεκτικά την Προκήρυξη πριν συμπληρώσουν την αίτηση.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο