Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη για υποψήφιο διδάκτορα με υποτροφία στο Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Προκήρυξη:

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη 1 σύμβασης έργου ιδιωτικού δικαίου, για θέση υποτρόφου που θα διερευνήσει και θα υλοποιήσει πρωτότυπες υπολογιστικές μεθόδους στο πλαίσιο εκπόνησης διδακτορικής διατριβής χρηματοδοτούμενης από το έργο με  τίτλο: Κλέαρχος Κουλαουζίδης, 5151.
H Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για την υποστήριξη υλοποίησης του έργου με τίτλο Κλέαρχος Κουλαουζίδης, ανακοινώνει ότι δέχεται προτάσεις από φυσικά πρόσωπα προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, για μια θέση υποτρόφου υποψηφίου διδάκτορα με έδρα τη Λαμία, στο Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με διάρκεια απασχόλησης 36 μηνών.
Η σχετική επιστολή στην οποία θα αναφέρονται τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας του ενδιαφερομένου (ονοματεπώνυμο, αριθμός αστυνομικής ταυτότητας, ταχυδρομική διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) θα πρέπει να υποβληθεί είτε σε έντυπη μορφή στη διεύθυνση Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Παπασιοπούλου 2-4, 35131 Λαμία (με την ένδειξη παράδοση κατ’ οίκον), είτε με αποστολή της μέσω email στη διεύθυνση g-dib@dib.uth.gr με ευθύνη των ενδιαφερομένων, το αργότερο μέχρι  την 23/03/2016.

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε την προκήρυξη εδώ

 


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο