Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη Βραβείου «Γ. Τενεκίδης για την Καλύτερη Διδακτορική Διατριβή» και Επαίνου «Κ. Οικονομίδης για την Καλύτερη Διπλωματική Εργασία»

Προκήρυξη:

Η Ελληνική Εταιρεία Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων προκηρύσσει:

  1. Το Βραβείο «Γεώργιος Τενεκίδης για την καλύτερη Διδακτορική Διατριβή» που υποστηρίχτηκε σε ελληνικό ή αλλοδαπό πανεπιστήμιο την περίοδο 1/10/2019 έως 14/01/2022 στο πεδίο του Διεθνούς Δικαίου ή/και των Διεθνών Σχέσεων.
  1. Τον Έπαινο «Κωνσταντίνος Οικονομίδης για την καλύτερη Διπλωματική Εργασία» στο πλαίσιο Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (Master Program) σε ελληνικό ή αλλοδαπό πανεπιστήμιο το ίδιο διάστημα στο πεδίο του Διεθνούς Δικαίου ή/και των Διεθνών Σχέσεων.

Υποψήφιοι/ες ελληνικής ιθαγένειας μπορούν να υποβάλλουν στην Εταιρεία αίτηση υποψηφιότητας συνοδευόμενη με βιογραφικό σημείωμα (σε ελληνική γλώσσα) και αντίτυπο της Διδακτορικής Διατριβής ή Διπλωματικής Εργασίας μέχρι την Τρίτη 1η Μαρτίου 2022 και ώρα 23:59 μ.μ. στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

sperrak@panteion.gr και p.grigoriou@soc.aegean.gr.

Η απονομή του Βραβείου και Επαίνου θα λάβει χώρα στη διάρκεια του ετησίου Συνεδρίου της Εταιρείας (19-21 Μαΐου 2022).

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Καθηγητής Στ. Περράκης
Πρόεδρος


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο