Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολιού για τη χορήγηση μιας (1) υποτροφίας για διετείς μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό συνολικής αξίας 20.000 ευρώ

Προκήρυξη:

Το «Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη» επανέρχεται με την προκήρυξη του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολιού για τη χορήγηση της υποτροφίας Ισμήνης Χρυσοχόου Κάρτερ – Γιώργου Κάρτερ.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της διακεκριμένης βιολονίστριας και Καθηγήτριας του Ωδείου ΑθηνώνΙσμήνης Χρυσοχόου – Κάρτερ, εις μνήμην του συζύγου της, διαπρεπούς διανοούμενου, δημοσιογράφου και διευθυντή της ΕΡΤ, Γιώργου Κάρτερ.

Οι υπότροφοι οφείλουν να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους σε Ανώτατο Αναγνωρισμένο Μουσικό Ίδρυμα του εξωτερικού (Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ισπανία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σουηδία και Φινλανδία) της επιλογής τους.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό για την υποτροφία έχουν μόνο όσοι έχουν ήδη γίνει δεκτοί σε ένα εκ των ανωτέρω χωρών εκπαιδευτικό ίδρυμα. Η υποτροφία χορηγείται για δύο (2) συνεχή ακαδημαϊκά έτη με έναρξη το έτος 2015.

Το ποσό της ετήσιας χορηγίας της υποτροφίας ορίζεται στις δέκα χιλιάδες ευρώ (10.000), δηλαδή το συνολικό ποσό της υποτροφίας ανέρχεται στις είκοσι χιλιάδες ευρώ (20.000).

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2015, στην αίθουσα Golden Room του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.

Αιτήσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό γίνονται δεκτές μέχρι και την 31η Αυγούστου 2015, συνοδευόμενες από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Όσοι επιθυμούν να μετάσχουν στον διαγωνισμό, υποχρεούνται να υποβάλουν στο «Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη» (Πραξιτέλους 169 & Μπουμπουλίνας, 185 35 Πειραιάς, info@laskaridou.gr) ηλεκτρονικά ή μέσω ταχυδρομείου το αργότερο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, αίτηση στην οποία θα δηλώνουν τη χώρα στην οποία επιθυμούν να μεταβούν για να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους.

Υλικό

Προκήρυξη (Επαναληπτική) 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολιού

Αίτηση Συμμετοχής

Αφίσα

 


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο