Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα υποτροφιών DUO-Korea 2024

Προκήρυξη:

Ανακοινώνεται ότι το πρόγραμμα υποτροφιών DUO-Korea 2024 είναι ανοιχτό για ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων έως τις 20 Μαΐου 2024 (τοπική ώρα Κορέας).

Το Πρόγραμμα DUO-Korea 2024 χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Παιδείας της Κορέας με σκοπό να ενισχύσει τις ανταλλαγές φοιτητών σε μια ισορροπημένη και μόνιμη βάση, ειδικότερα μεταξύ υπηκόων της Κορέας και ευρωπαϊκών χωρών μελών του Οργανισμού “Asia-Europe Meeting” (ASEM).

Το DUO‐Korea απαιτεί την ανταλλαγή δύο φοιτητών/τριών στο πλαίσιο ενός συνεργατικού έργου.

Μπορούν να συμμετέχουν Προπτυχιακοί και Μεταπτυχιακοί φοιτητές που είναι επί του παρόντος εγγεγραμμένοι σε ιδρύματα στην Κορέα ή σε μία από τις 30 ευρωπαϊκές χώρες μέλη του Οργανισμού ASEM, ανάμεσα στις οποίες είναι η Ελλάδα και η Κύπρος. 

Το DUO‐Korea 2024 αφορά έργα ανταλλαγών, τα οποία θα ξεκινήσουν από τον Αύγουστο του 2024 και θα λήξουν πριν από τον Αύγουστο του 2025.

Διάρκεια και ύψος υποτροφιών

  • 1 εξάμηνο (ή τέσσερις μήνες) με 8.000€ και για τους δύο φοιτητές (4.000 Ευρώ έκαστος). Η μέγιστη διάρκεια της υποτροφία είναι 1 εξάμηνο (4 μήνες, 120 ημέρες).
  • Η διάρκεια της ανταλλαγής πρέπει να είναι τουλάχιστον ένα εξάμηνο. ΔΕΝ επιτρέπεται η ανταλλαγή των φοιτητών για διάστημα μικρότερο του ενός εξαμήνου. Εάν ένα εξάμηνο ή η περίοδος παραμονής στα κορεατικά/ευρωπαϊκά ιδρύματα είναι μεγαλύτερη από 4 μήνες, η υποτροφία θα δοθεί για 4 μήνες. Αν είναι μικρότερο από 4 μήνες, η υποτροφία θα προσαρμοστεί σε αναλογική βάση.

Υποβολή αιτήσεων

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 20 Μαΐου 2024.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο