Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα υποτροφιών από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ

Προκήρυξη:

Το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ προκηρύσσει για ακόμη μία χρονιά το πρόγραμμα υποτροφιών, Harvard Radcliffe Fellowship Program.Το πρόγραμμα απονέμει 50 υποτροφίες κάθε ακαδημαϊκό έτος. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση ως άτομα ή σε ομάδα δύο έως τριών ατόμων που εργάζονται στο ίδιο έργο.

Οι υπότροφοι του Radcliffe είναι διακεκριμένοι επιστήμονες, συγγραφείς, μελετητές, επαγγελματίες και καλλιτέχνες των οποίων το έργο κάνει τη διαφορά στους επαγγελματικούς τους τομείς και στον ευρύτερο κόσμο.

Με έδρα το Radcliffe Yard, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, οι υπότροφοι εντάσσονται σε μια διεπιστημονική και δημιουργική κοινότητα, έχοντας την ευκαιρία να αφοσιωθούν στο έργο τους. Με πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις του Χάρβαρντ, οι υπότροφοι του Ράντκλιφ αναπτύσσουν νέα εργαλεία και μεθόδους πάνω στο αντικείμενο του ενδιαφέροντός τους.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, οι υπότροφοι συνεδριάζουν τακτικά για να μοιραστούν τα αποτελέσματα της μελέτης τους. Προερχόμενοι από διαφορετικούς κλάδους και προοπτικές, αμφισβητούν ο ένας τις ιδέες του άλλου, αλλά και υποστηρίζουν ο ένας τις φιλοδοξίες του άλλου.

Η ηλεκτρονική αίτηση για το έτος υποτροφίας 2023-2024 είναι διαθέσιμη.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις ανθρωπιστικές, κοινωνικές επιστήμες και δημιουργικές τέχνες είναι η 8η Σεπτεμβρίου 2022.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις θετικές επιστήμες, τη μηχανική και τα μαθηματικά είναι η 29η Σεπτεμβρίου 2022.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν email για τυχόν διευκρινίσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση HarvardRadcliffeFellowship@radcliffe.harvard.edu


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο