Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα υποτροφιών από το Lingnan University, Hong Kong

Προκήρυξη:

Πρόγραμμα υποτροφιών “Direct Admission and Scolarships for Undergraduate Studies 2022-23”, του Πανεπιστημίου Lingnan του Hong Kong το οποίο προσφέρει υποτροφίες σε φοιτητές προπτυχιακού κύκλου, στους τομείς των Κοινωνικών επιστημών, των Τεχνών και της Διοίκησης επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό για αιτήσεις μέχρι 07 Δεκεμβρίου 2021.

Περαιτέρω πληροφορίες, οδηγίες και αιτήσεις στους συνδέσμους “Online Admission System” και “Admission website” της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου «Lingnan University, Hong Kong» όπως αυτοί αναγράφονται στο επισυναπτόμενο έγγραφο:

Scholarships in Hong Kong

Δείτε την σχετική ανακοίνωση εδώ.

*ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Πρόγραμμα υποτροφιών από το Lingnan University Hong Kong

“Αναφορικά με το Πρόγραμμα υποτροφιών από το Lingnan University Hong Kong που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στις 19-11-2021, γνωστοποιείται ότι το εν λόγω ίδρυμα δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο με τα ιδρύματα αλλοδαπής που έχουν αναγνωριστεί ως ομοταγή προς τα ελληνικά ΑΕΙ, βάσει του ν. 3328/2005 όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει. https://www.doatap.gr/enhmerosh/idrumata-allodaphs/


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο