Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα Μεταδιδακτορικών Υποτροφιών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος

Προκήρυξη:

Το πρόγραμμα μεταδιδακτορικών υποτροφιών "Research Fellowship" του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) προσφέρει σε νέους επιστήμονες και μηχανικούς τη δυνατότητα να διεξάγουν έρευνα σε διάφορους κλάδους που σχετίζονται με την επιστήμη του διαστήματος, τις διαστημικές εφαρμογές ή τη διαστημική τεχνολογία.

Οι Ερευνητικές Υποτροφίες στη Διαστημική Επιστήμη προσφέρουν συγκεκριμένα την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να συμβάλουν στην προσπάθεια της ESA να εξερευνήσει το Ηλιακό μας Σύστημα και το Σύμπαν στους τομείς της ηλιοφυσικής, της πλανητικής επιστήμης, της αστροφυσικής και της θεμελιώδους φυσικής. Οι υποτροφίες ESA παρέχουν επίσης μια μοναδική ευκαιρία στους υποψηφίους να συνεργαστούν με διακεκριμένους επιστήμονες και μηχανικούς στην πρώτη γραμμή της διαστημικής επιστήμης και να γνωρίσουν από πρώτο χέρι πώς η ESA συνεργάζεται με κοινότητες σε όλα τα κράτη μέλη για να μεγιστοποιήσει την επιστημονική απόδοση των αποστολών της.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων παρατείνεται έως τις 7 Οκτωβρίου 2022 

Πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα υποτροφιών και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα βρείτε εδώ.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο