Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πέντε (5 )υποτροφίες σε φοιτητές/φοιτήτριες του ΑΠΘ που επιθυμούν να κάνουν μεταπτυχιακές σπουδές στο Beijing Institute of Technology για απόκτηση τίτλου Master ή PhD ( με αρχή το ακαδημαϊκό έτος 2016-17) σε συνεργασία με το China Scholarship Council

Προκήρυξη:

Χορήγηση υποτροφιών σε φοιτητές/φοιτήτριες του ΑΠΘ από το Beijing Institute of Technology (ΒΙΤ) σε συνεργασία με το China Scholarship Council.

Οι παρεχόμενες υποτροφίες είναι:

  • 5 υποτροφίες  σε φοιτητές/φοιτήτριες του ΑΠΘ που επιθυμούν να κάνουν μεταπτυχιακές σπουδές στο ΒΙΤ για απόκτιση τίτλου Master ή PhD ( με αρχή το ακαδημαϊκό έτος 2016-17).
  • 2 υποτροφίες σε φοιτητές/φοιτήτριες του ΑΠΘ που επιθυμούν να φοιτήσουν στο ΒΙΤ για ένα ή δύο εξάμηνα (κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-17).

Οι υποτροφίες αφορούν φοίτηση στα παρακάτω 11 αγγλόφωνα προγράμματα σπουδών

1 English-taught programs are preferable.

The list of the 11 English-taught programs:

Aeronautics & Space Science and Technology,

Chemistry,

Chemical Engineering and Technology,

Computer Science and Technology,

Control Science and Technology,

Electronics Science and Technology,

Information and Communication Engineering,

Law,

Mechanical Engineering,

Software Engineering,

Theoretical Economics (Economics and Finance) Program.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του ΑΠΘ http://international-relations.auth.gr/el/node/1329


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο