Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Υποτροφίες εις μνήμη των καθηγητών Θεόδωρου Κουλουμπή και Ηλία Κουσκουβέλη

Προκήρυξη:

Το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διακυβέρνησης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανακοινώνει την παραχώρηση πέντε (5) υποτροφιών ύψους 25% στα ετήσια δίδακτρα του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών στις Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκές Σπουδές και πέντε (5) υποτροφιών ύψους 20% στα δίδακτρα του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών στις Διεθνείς Σχέσεις και Σπουδές Ανατολικής Μεσογείου σε φοιτητές και φοιτήτριες που θα υποβάλουν αίτηση για εγγραφή για το Χειμερινό Ακαδημαϊκό Εξάμηνο (Σεπτέμβριος) 2023.

Διαδικασία Υποβολής αίτησης:

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση για παραχώρηση υποτροφίας στο Τμήμα Εισδοχής Φοιτητών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (συμπληρωματικά με την καταχώρηση αίτησης εισδοχής για το πρόγραμμα σπουδών της επιλογής τους) μαζί με αντίστοιχα υποστηρικτικά έγγραφα/δικαιολογητικά (ακαδημαϊκά, κοινωνικά και οικονομικά).

Όροι και Προϋποθέσεις:

  • Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2023.
  • Η υποτροφία διατίθεται μόνο σε νεοεισερχόμενους φοιτητές πλήρους φοίτησης.
  • Οι υποτροφίες για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στις Διεθνείς Σχέσεις και Σπουδές Ανατολικής Μεσογείου ισχύουν για όλη τη διάρκεια σπουδών.
  • Σε περίπτωση εξασφάλισης υποτροφίας για το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στις Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκές Σπουδές, η υποτροφία θα ανανεώνεται ετησίως με κριτήριο την ακαδημαϊκή επίδοση του υποτρόφου (ελάχιστος γενικός βαθμός έτους GPA 3.0/4.0).
  • Σε περίπτωση εξασφάλισης δυο (2) η περισσότερων υποτροφιών ισχύει η υποτροφία με το μεγαλύτερο ποσοστό μείωσης των διδάκτρων.
  • Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τα απαιτούμενα κριτήρια εισδοχής για το πρόγραμμα σπουδών της επιλογής τους, όπως αυτά καθορίζονται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, προκειμένου να δικαιούνται να διεκδικήσουν μία εκ των προσφερόμενων υποτροφιών.
  • Οι υποτροφίες ισχύουν μόνο για τα συμβατικά (διά ζώσης) προγράμματα σπουδών.
  • Για υποβολή αίτησης για υποτροφία και για περαιτέρω διευκρινίσεις, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την κυρία Νάταλυ Ντεμιρτζιάν, Ανώτερη Σύμβουλο Εισδοχής Φοιτητών, στο +357 22841712 ή ηλεκτρονικά στο demirdjian.n@unic.ac.cy.

Προκήρυξη


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο