Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Obama Foundation Scholars Program at Columbia University: Υποτροφίες για μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια

Προκήρυξη:

Το Obama Foundation σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κολούμπια (Columbia University) προσφέρει υποτροφίες σε ανερχόμενους νέους ηγέτες από όλο τον κόσμο, που έχουν επιδείξει δέσμευση να βρουν λύσεις στις προκλήσεις στις κοινότητές τους, τις χώρες και τις περιφέρειές τους.

Οι υπότροφοι κατά τη διάρκεια του προγράμματος διάρκειας 9 μηνών, θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις, τις δεξιότητές τους και να δημιουργήσουν νέες δυνατότητες και δίκτυα που θα επιταχύνουν το θετικό αντίκτυπό των ενεργειών τους στη χώρα καταγωγής τους.

Οι υπότροφοι θα συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει εις βάθος τη γνώση, την πρακτική και τη βιωματική μάθηση και είναι σχεδιασμένο από το Πανεπιστήμιο Columbia σε συνεργασία με το Ίδρυμα Obama. Επιπρόσθετα, οι υπότροφοι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και να εγγραφούν σε μαθήματα που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο του Columbia και να συμμετάσχουν σε διάφορα εργαστήρια που έχουν ως στόχο να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και τον αντίκτυπό τους στην εργασία τους. Ενδεικτικά, προηγούμενα εργαστήρια περιλάμβαναν θέματα όπως τη διαχείριση και την επίλυση συγκρούσεων, την ανάλυση δεδομένων κ.α

Εκτός από αυτό, το πρόγραμμα "εκμεταλλεύεται" τη μοναδική ευκαιρία να βρίσκεται σε ένα από τα σημαντικότερα κέντρα έρευνας στη Νέα Υόρκη! Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, οι υπότροφοι θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με ηγέτες και επαγγελματίες από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα καθώς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. 

Επιπλέον, οι υπότροφοι θα συμμετάσχουν σε μοναδικές εκδηλώσεις που διεξάγονται από το Ίδρυμα Obama προσφέροντάς τους την ευκαιρία να οικοδομήσουν επαφές τόσο με το Ίδρυμα όσο και τους υπότροφους του Ιδρύματος Obama.

Οφέλη:

  • Μηνιαίο επίδομα για τα έξοδα διαβίωσης στη Νέα Υόρκη
  • Επιπλωμένο στούντιο διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια
  • Όλα τα  δίδακτρα και τα τέλη για έως και τέσσερα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια
  • Βασική ιατρική, οδοντιατρική και ασφάλιση ζωής  κατά τη διάρκεια του προγράμματος στη Νέα Υόρκη
  • Αεροπορικά ταξίδια  προς και από τη χώρα προέλευσης και οποιεσδήποτε δραστηριότητες που σχετίζονται με το πρόγραμμα

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 12 Δεκεμβρίου 2023

Για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, πατήστε εδώ.

Για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα, πατήστε εδώ.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο