Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μία υποτροφία HELMEPA, ύψους 15.000 ευρώ, στη μνήμη του Σταύρου Νταϊφά, για μεταπτυχιακές σπουδές στη Ναυπηγική-Θαλάσσια Μηχανική και Τεχνολογία, μονοετούς διάρκειας (επιπέδου Master΄s), 2015- 2016, σε χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Προκήρυξη:

Η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος - HELMEPA προκηρύσσει ετήσια Υποτροφία, ύψους 15.000 ΕΥΡΩ, στη μνήμη του αείμνηστου Σταύρου Νταϊφά, Ιδρυτικού της Μέλους, για μεταπτυχιακές σπουδές στη Ναυπηγική-Θαλάσσια Μηχανική και Τεχνολογία, μονοετούς διάρκειας (επιπέδου Master΄s) για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, στο εξωτερικό, σε χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Υποτροφία είναι ευγενική χορηγία της κας Ειρήνης Στ. Νταϊφά, Ειδικής Γραμματέως του Διοικητικού Συμβουλίου της HELMEPA.

Δεκτοί ως υποψήφιοι είναι νέοι/ες μέχρι 27 ετών, οι οποίοι δεν λαμβάνουν υποτροφία από άλλη πηγή, είναι κάτοχοι πτυχίου Ελληνικού Α.Ε.Ι. με βαθμό τουλάχιστον «Λίαν Καλώς» (7,5) δεόντως επικυρωμένο,  ενώ λαμβάνεται υπόψη και ο χρόνος απόκτησης του πτυχίου.

 

Παροχές 15.000 ΕΥΡΩ,

 'Αλλες απαραίτητες προϋποθέσεις για την υποβολή αίτησης είναι η προσκόμιση:

βεβαίωσης αποδοχής από το ξένο Πανεπιστήμιο και εγγραφής σε αυτό, πτυχίου ξένης γλώσσας ανάλογα με τη χώρα επιλογής για την πραγματοποίηση των σπουδών και συγκεκριμένα:

Αγγλικά: Proficiency of Cambridge ή TOEFL ή IELTS

Γαλλικά: Superieur III ή Sorbonne II

Γερμανικά: Mittelstufe III

Ιταλικά/Ισπανικά: Superiore

συστατικών επιστολών δύο καθηγητών του Α.Ε.Ι. από το οποίο ο/η υποψήφιος/α αποφοίτησε,

αντιγράφου εκκαθαριστικού σημειώματος οικ. έτους 2014, και

για τους άρρενες υποψηφίους, του πιστοποιητικού εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων ή αναβολής της στρατολογίας λόγω σπουδών.

Η αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει να σταλούν μέχρι  5 Ιουνίου 2015 στην Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος - HELMEPA,

Περγάμου 5, Ν. Σμύρνη 17121 (τηλ. 210 9343088) με την ένδειξη «Υποτροφία Σταύρου Νταϊφά»

 


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο