Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μία υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές στο Δίκαιο (Εργατικό ή Φορολογικό ή Δίκαιο της Ενέργειας) από τη Δικηγορική Εταιρία Κυριακίδης-Γεωργόπουλος

Προκήρυξη:

Η δικηγορική εταιρεία Κυριακίδης Γεωργόπουλος, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, τιμώντας τη μνήμη του συνιδρυτή της Κωνσταντίνου Κυριακίδη, προκηρύσσει τη χορήγηση υποτροφίας, η οποία θα αφορά στο ακαδημαϊκό έτος 2015/2016, σε πτυχιούχο νομικής σχολής των ημεδαπών ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, για μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου μάστερ στο εξωτερικό. 

Σύμφωνα με σχετική απόφαση της διαχειριστικής επιτροπής της δικηγορικής εταιρείας Κυριακίδης Γεωργόπουλος, η ενίσχυση αυτή παρέχεται στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κυριακίδη και απευθύνεται σε αποφοίτους Νομικής που δεν διαθέτουν επαρκή οικονομικά μέσα, διακρίνονται για την οξύνοια, τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις και το ήθος τους και φιλοδοξούν να προαγάγουν την καινοτομία στη νομική επιστήμη. 

Η ως άνω υποτροφία για το ακαδημαϊκό έτος 2015/2016 προκηρύσσεται για έναν από τους ακόλουθους κλάδους δικαίου, στους οποίους ο Κωνσταντίνος Κυριακίδης, εξειδικεύτηκε και διακρίθηκε:

1. Eργατικό Δίκαιο
2. Φορολογικό Δίκαιο
3. Δίκαιο της Ενέργειας

Η υποτροφία προσφέρεται για την πλήρη ή μερική κάλυψη διδάκτρων ή τροφείων για μεταπτυχιακές σπουδές με σκοπό την απόκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης Master of Laws (LL.M ή M.Sc. ή Master 2 ή Magister Legum) σε αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της αλλοδαπής, ομοταγή προς τα αντίστοιχα ημεδαπά ΑΕΙ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, του Βελγίου ή της Ολλανδίας. 

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα εξεταστούν από τριμελή επιτροπή αξιολόγησης, η οποία θα συσταθεί ειδικά για την εξυπηρέτηση των σκοπών της υποτροφίας, με προεδρεύοντα τον Δρ. Απόστολο Γεωργιάδη, μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και ομότιμο καθηγητή της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλη, δύο συνεταίρους της δικηγορικής εταιρείας. 

Λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και τους όρους διεκδίκησης της υποτροφίας, βρίσκονται στο αναλυτικό κείμενο της προκήρυξης στο http://www.kglawfirm.gr.

Τα δικαιολογητικά αποστέλονται στην παρακάτω διεύθυνση...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΟΥΤΣΟΥ 28, 115 21 ΑΘΗΝΑ

Πληροφορίες: Τηλ. 210 8171500, fax: 210 6856657-8, email: scholarship@kglawfirm.gr


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο