Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μία υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές εσωτερικού σε πτυχιούχους των Τμημάτων Γεωπονίας και Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ από τα έσοδα του κληροδοτήματος Κων/νου Λαζαρίδη

Προκήρυξη:

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ανακοινώνει τη χορήγηση - κατόπιν επιλογής –μίας (1) υποτροφίας σε πτυχιούχους των Τμημάτων Γεωπονίας και Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. από τα έσοδα του κληροδοτήματος Κων/νου Λαζαρίδη, για σπουδές Δεύτερου Κύκλου (μεταπτυχιακές) και σπουδές Τρίτου Κύκλου (διδακτορικές) με αντικείμενο σχετιζόμενο με την Γεωπονοδασολογική Επιστήμη, στο εσωτερικό.

 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ :

Οι υποψήφιοι για τη χορήγηση της υποτροφίας θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέ σεις:

  • Να είναι οικονομικά αδύναμοι.
  • Να έχουν καλή επίδοση στις σπουδές τους.
  • Να κατάγονται κατά προτίμηση από Πόντιους γονείς ή παππούδες καθώς και από ακριτικές περιοχές και νησιά της Ελλάδος κατά σειρά προτεραιότητας.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Οι υποψήφιοι για τη χορήγηση της υποτροφίας θα πρέπει να υποβάλουν μέχρι 28/02/2017 αίτηση στο Τμήμα Κληροδοτημάτων του Α.Π.Θ. ( 2ος όροφος κτιρίου Κ. Καραθεοδωρή – πρώην Διοίκησης, τηλ. 2310/99-5214, ΦΑΞ: 2310/995213, www.klirodotimata.web.auth.gr  ) , αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς,

 

ΠΟΣΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ

Το μηνιαίο ποσό της υποτροφίας ανέρχεται στο ύψος των τετρακοσίων (400,00€) ευρώ.

 

ΕΝΑΡΞΗ – ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ

Η υποτροφία θα αρχίσει από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 και η διάρκεια της υποτροφίας θα είναι αρχικά ενός (1) έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες

Υποτροφία Κληροδοτήματος "Κων/νου Λαζαρίδη" για μεταπτυχιακές σπουδές εσωτερικού


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο