Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μία (1) υποτροφία σε προπτυχιακό φοιτητή/τρια με καταγωγή από τον Ν. Κερκύρας

Προκήρυξη:

Ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρα - Καποδίστριας γνωστοποιεί στους ενδιαφερομένους ότι για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 προτίθεται να χορηγήσει - στη μνήμη της αειμνήστου Γιολάντας Καραγιάννη - μία (1) υποτροφία σε φοιτητή - φοιτήτρια του οποίου η μόνιμη κατοικία βρίσκεται στο Ν. Κερκύρας και που σπουδάζει σε προπτυχιακό επίπεδο σε αναγνωρισμένο από την Ελληνική πολιτεία Ανώτερο ή Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της ημεδαπής ή/και της αλλοδαπής. 

Η υποτροφία χορηγείται μόνο για σπουδές πλήρους παρακολούθησης και έχει ετήσια διάρκεια σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον κανονισμό υποτροφιών του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρα - Καποδίστριας.

Το ύψος της υποτροφίας ορίζεται για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 στο ποσόν των 2.700,00 € και θα χορηγείται σε 9 ισόποσες μηνιαίες δόσεις των 300,00 €.

Γενικές προϋποθέσεις – όροι χορήγησης των υποτροφιών ορίζονται οι παρακάτω: 

  • Ο τόπος μόνιμης κατοικίας της οικογένειας του/της υποψηφίου να είναι ο Νομός Κερκύρας
  • Η περιορισμένη οικονομική δυνατότητα των υποψηφίων και των οικογενειών τους
  • Ο βαθμός εισαγωγής ή η επίδοση κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος 
  • Η ηλικία των υποψηφίων να μην υπερβαίνει το 25ο έτος.

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 12η νυκτερινή της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου 2023, μετά την οποία καμία αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή. Οι αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται από ΟΛΑ τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο σχετικό ενημερωτικό σημείωμα. Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: rotarycorfukapodistrias@gmail.com

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα σχετικά έντυπα ηλεκτρονικά με αίτημά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: rotarycorfukapodistrias@gmail.com.

Ανακοίνωση


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο