Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μία (1) υποτροφία εξωτερικού σε πτυχιούχους του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ., από τα έσοδα του κληροδοτήματος «Αναστασίου Αναστασιάδη»

Προκήρυξη:

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ανακοινώνει τη χορήγηση - κατόπιν επιλογής- μίας (1) υποτροφίας εξωτερικού σε πτυχιούχους του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ., από τα έσοδα του κληροδοτήματος «Αναστασίου Αναστασιάδη», για ευρύτερες σπουδές {Δεύτερου Κύκλου (μεταπτυχιακές) και Τρίτου Κύκλου (διδακτορικές)} στο εξωτερικό, που κατοικούν οπουδήποτε εντός της Ελλάδας, κατάγονται από την Ανατολική ή Δυτική ή Βόρεια Θράκη (Ανατολική Ρωμυλία ) και κατά προτίμηση από το Σκοπό και τις Σαράντα Εκκλησίες της Ανατολικής Θράκης.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι για τη χορήγηση της υποτροφίας θα πρέπει να υποβάλουν μέχρι 28/02/2017 αίτηση στο Τμήμα Κληροδοτημάτων του Α.Π.Θ. ( 2ος όροφος κτιρίου Κ. Καραθεοδωρή (πρώην Διοίκησης), τηλ. 2310/99-5214, ΦΑΞ: 2310/995213, www.klirodotimata.web.auth.gr  εργάσιμες μέρες και ώρες

 

ΠΟΣΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ

Το μηνιαίο ποσό της υποτροφίας ανέρχεται στο ύψος των εννιακοσίων (900,00€) ευρώ.

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΥΠΟΤΡΟΦΟΥ

Τα οδοιπορικά έξοδα μετάβασης του υποτρόφου στο εξωτερικό και επιστροφής του στην Ελλάδα μετά τη λήξη των μεταπτυχιακών του σπουδών βαρύνουν το κληροδότημα και ανέρχονται στο ύψος των διακοσίων πενήντα (250,00) ευρώ συνολικά για την Ευρώπη και των οκτακοσίων (800,00) ευρώ συνολικά για την Αμερική

ΕΝΑΡΞΗ – ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ

Η υποτροφία θα αρχίσει από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 ή το αργότερο εντός ενός έτους από την έγκριση της υποτροφίας από τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης και θα έχει διάρκεια αρχικά για ένα (1) ή για δύο (2 ) χρόνια ανάλογα με τη χώρα και το είδος μεταπτυχιακών σπουδών.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την ανακοίνωση: 

Υποτροφία Κληροδοτήματος "Αν. Αναστασιάδη", για μεταπτυχιακές σπουδές εσωτερικού


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο