Σύγχρονη Τεχνολογία Τροφίμων-Οινολογία
ΕΚΠΑ: Ευφυής Διαχείριση Ανανεώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων
MBA Agribusiness
Βιοοικονομία, Κυκλική Οικονομία και Βιώσιμη Ανάπτυξη

Future News Worldwide 2019: Χρημαδοτούμενο διεθνές συνέδριο Δημοσιογραφίας στο Λονδίνο!

Προκήρυξη:

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Βρετανικού Συμβουλίου Ελλάδας, 100 πλήρως χρηματοδοτούμενες θέσεις είναι διαθέσιμες για νέους και νέες 18-25 ετών, προπτυχιακούς/-ές και μεταπτυχιακούς/-ές φοιτητές και φοιτήτριες, bloggers, vloggers, φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο, για να συμμετάσχουν στο διήμερο συνέδριο Future News Worldwide, που διοργανώνεται από το British Council σε συνεργασία με μερικούς από τους κορυφαίους οργανισμούς μέσων ενημέρωσης στον κόσμο, στα κεντρικά γραφεία του Thomson Reuters στο Canary Wharf (Λονδίνο), στις 16 & 17 Ιουλίου 2019.

Οι υποψήφιοι/-ες πρέπει να είναι σε θέση να μιλούν Αγγλικά σε προχωρημένο επίπεδο και να αποδείξουν ότι είναι παθιασμένοι να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στη δημοσιογραφία.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας Future News Worldwide έως τις 21 Μαρτίου 2019 (12.00 μεσημέρι, ώρα Αγγλίας).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/-ες πρέπει να επικοινωνούν με το Βαγγέλη Κραββαρίτη, τηλ: 210 3692 361, email: Vangelis.Kravvaritis@britishcouncil.gr


Μοιραστείτε το:

Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα