Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Equal Society: Τρείς υποτροφίες για Masters (μεταπτυχιακά προγράμματα) επιλογής του υποψηφίου στο ΒCA Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών

Προκήρυξη:

Equal Society: Τρείς υποτροφίες για Masters (μεταπτυχιακά προγράμματα) επιλογής του υποψηφίου στο ΒCA Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών (Αθήνα)
Μια μακρόχρονη πορεία διαρκούς αναβάθμισης ανέδειξε το BCA σε έναν από τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς της Ελλάδας. Oι καθηγητές που διδάσκουν στο BCA είναι κορυφαίοι στον τομέα τους και κάτοχοι, στην πλειοψηφία τους, μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών Ph.D και Master's διεθνώς αναγνωρισμένων πανεπιστημίων των H.Π.A. και της Μεγάλης Βρετανίας. Ταυτόχρονα, αποτελούν επίλεκτα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα της χώρας.

Tα προγράμματα του BCA είναι franchised με βάση της αποκλειστικής του συνεργασίας με το London Metropolitan University, με αποτέλεσμα ο απόφοιτος του BCA να είναι και ταυτόχρονα απόφοιτος ενός εκ των μεγαλυτέρων και σταδιακά αναπτυσσόμενων Πανεπιστημίων της Μεγάλης Βρετανίας.

Oι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει ανάμεσα στα κάτωθι:

  • Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων
  • Τμήμα Διοίκησης Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Μονάδων
  • Τμήμα Ναυτιλίας και Μεταφορών

Επίσης, πρέπει να είναι σε θέση να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και αποδεικτικά όταν τους ζητηθούν.

Διάρκεια σπουδών: 1 χρόνο
Αξία υποτροφίας: 11.000 €

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων 22 Σεπτεμβρίου 2015
Προσοχή: Στην υποτροφία δεν περιλαμβάνονται τα βιβλία και τα δικαιώματα εγγραφής στο συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο ~600 ευρώ τον χρόνο.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τα προγράμματα του κολεγίου και τις υποτροφίες στα παρακάτω links:

http://www.bca.edu.gr/

http://spoudazo.equalsociety.gr/index.php/el/home/item/194

 

 


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο