Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δύο (2) υποτροφίες σε προπτυχιακούς/ές φοιτητές/ριες που αποφοίτησαν από το Λύκειο Ορμύλιας

Προκήρυξη:

To Ίδρυμα Απονομής Υποτροφιών Σπύρου Βασίλα προκηρύσσει τη χορήγηση κατόπιν επιλογής δύο (2) υποτροφιών, σε αριστούχους απόφοιτους του Λυκείου Ορμύλιας, κατά προτίμηση γεννηθέντες στην Ορμύλια από γενείς Ορμυλιώτες και συγκεκριμένα σε πρωτοετείς φοιτητές των Α.Ε.Ι. της χώρας. 

Οι υποψήφιοι για την χορήγηση της υποτροφίας θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • να είναι ελληνικής ιθαγένειας ή καταγωγής
  • να είναι ηλικίας μέχρι 36 ετών 
  • να έχουν αποφοιτήσει από το Λύκειο Ορμύλιας με βαθμό άριστα και διαγωγή κόσμια. 
  • να μη λαμβάνουν ούτε να έλαβαν στο παρελθόν άλλη υποτροφία για τις ίδιες σπουδές από άλλη κληρονομία, κληροδοσία ή δωρεά και να μην εξέπεσαν από δική τους υπαιτιότητα από προηγούμενη υποτροφία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν εισαχθεί κατά το έτος 2023 με κάθε νόμιμη διαδικασία σε οποιοδήποτε Α.Ε.Ι. της Ελλάδας.

Επισημαίνεται ότι μεταξύ υποψηφίων που πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις χορήγησης της υποτροφίας θα προτιμηθούν όσοι είναι γεννηθέντες στην Ορμύλια από γονείς Ορμυλιώτες.

Το ύψος της κάθε υποτροφίας ανέρχεται στο ποσό των εκατό (100) ευρώ μηνιαίως για τον υπότροφο φοιτητή Α.Ε.Ι..

Κείμενο προκήρυξης, δικαιολογητικά-αιτήσεις, μέχρι τις 31 Μαΐου 2024, στο Δημοτικό Κατάστημα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 23713-51069.

Προκήρυξη


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο