Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δύο (2) υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό στους κλάδους της Πολιτικής Επιστήμης ή της Ιστορίας

Προκήρυξη:

Το Ίδρυμα Ρόδη Ρούφου-Κανακάρη προκηρύσσει δύο (2) υποτροφίες για μετα­πτυχιακές σπουδές (πτυχία Masters ή Διδακτορικό) σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του εξωτερικού, στους κλάδους της Πολιτικής Επιστήμης ή της Ιστορίας. Οι υποτροφίες θα έχουν διάρκεια ενός (1) έτους (12 μηνών), αρχίζοντας από το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, με δυνατότητα παράτασης για άλλο ένα (1) έτος, αν το επιτρέπουν οι οικονομικές δυνατότητες του Ιδρύματος.

Οι υποτροφίες θα είναι ύψους οκτακόσιων ευρώ (€800,00) μηνιαίως η καθεμία.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος: www.rodisroufosfoundation.gr.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων, συνοδευόμενες από τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην ανωτέρω ιστοσελίδα, γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, στο γραφείο του Προέδρου του Δ.Σ. του Ιδρύματος Λουκά Ρούφου-Κανακά­ρη, Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 15 (2ος όροφος), 106 74 Αθήνα, τηλ. 210 7206 900, ώρες 9πμ - 6μμ., email l.roufos@pptlegal.gr). Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος: www.rodisroufosfoundation.gr

Προκήρυξη


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο