Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δύο (2) υποτροφίες από το Κοινωφελές Ίδρυμα Αριστοτέλη & Μαρίας Καζαλάκη

Προκήρυξη:

Το Δ.Σ. του κοινωφελούς Ιδρύματος με την επωνυμία «ΙΔΡΥΜΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΖΑΛΑΚΗ » σύμφωνα με τον ισχύοντα σκοπό του καθοριζόμενο από τους ίδιους τους διαθέτες, αποφάσισε τη χορήγηση υποτροφιών και προσκαλεί ενδιαφερόμενους για:

Τη χορήγηση δύο (2) συνολικά οικονομικών υποτροφιών καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών τους στην Ανώτατη εκπαίδευση σε Ελληνικά Ανώτατα Eκπαιδευτικά Ιδρύματα (Πανεπιστήμια - Πολυτεχνεία της χώρας κλπ) σε 2 υποψηφίους ετησίως, οι οποίοι θα έχουν εισελθει στα ανώτατα αυτά ιδρύματα και ανάλογα με το συνολικό βαθμό καθενός και οι οποίοι θα προέρχονται από τις οικογένειες Γεωργουσάκη και Καζαλάκη είτε με εξ αίματος συγγένεια είτε εξ αγχιστείας. Για την επιλογή θα ακολουθείται η σειρά συνολικής βαθμολογίας για την εισαγωγή στα ανώτατα αυτά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν υποψήφιοι προερχόμενοι από τις παραπάνω οικογένειες, έστω και μακρινής συγγένειας, οι υποτροφίες θα δίνονται σε 2 υποψηφίους που κατάγονται από την επαρχία Κυδωνιάς και αν δε υπάρξουν, θα δίδεται υποτροφία σε 2 υποψηφίους από το νομό Χανιών, οι οποίοι θα έχουν επιτύχει εισαγωγή σε ΑΕΙ της Ελλάδας και θα επιλέγονται ανάλογα με την βαθ­μολογία εκάστου.

Υποτροφίες
Η οικονομική υποτροφία περιλαμβάνει χρηματικό που θα καλύπτει έξοδα στέγασης διατροφής και εκπαίδευσης των υποψηφίων αυτών, επί τόσα χρόνια, όσα προβλέπει το πρόγραμμα σπουδών του ΑΕΙ δι' έκαστο κλάδο της επιστήμης που εισάγονται, μη υπερβαίνουσα όμως τα 5 (πέντε) χρόνια, ύψους εκάστης για το ακαδημαϊκό αυτό έτος 2023-2024 ετήσια 5.000 ευρώ ή 416,66 ευρώ μηνιαία.

Πληροφορίες - Διευκρινίσεις: στο τηλέφωνο Tnς Προέδρου του Ιδρύματος Αγγελικής Χατζάκη - Ντουντουνάκη 6974113864 καθημερινά από ώρες 13.00 μ.μ. έως και 17.00 μ.μ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο