Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δύο (2) υποτροφίες από το Κληροδότημα Ν. ή Ε. Μικρουλάκη

Προκήρυξη:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής «Δρομοκαΐτειο» ενεργώντας ως Διαχειριστής του Κληροδοτήματος της αείμνηστης «Ν. ή Ε. Μικρουλάκη», απoφάσισε  τη χορήγηση διετούς υποτροφίας σε δύο φοιτητές του Ε΄ (πέμπτου) έτους των Ιατρικών Σχολών των Πανεπιστημίων Αθηνών, Κρήτης, Θράκης και Ιωαννίνων ή του Γ΄ (τρίτου) έτους της Νοσηλευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν ως και τις 14/12/2023 σχετική αίτηση.

Ειδικότερα:

1. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι θα φοιτήσουν στο Ε΄ (πέμπτο) έτος των Ιατρικών Σχολών των Πανεπιστημίων Αθηνών, Κρήτης, Θράκης και Ιωαννίνων, ή στο Γ΄ (τρίτο) έτος της Νοσηλευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 και η οικογένειά τους δεν κατοικεί στο Νομό όπου φοιτούν οι υποψήφιοι υπότροφοι-φοιτητές.

2. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν την Ελληνική Υπηκοότητα και να προέρχονται από την υπόλοιπη πλην Αττικής Ελλάδα.

3. Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να λαμβάνουν άλλη υποτροφία.

4. Σύμφωνα με Υπουργικές αποφάσεις, που στηρίζονται στον Ν.4154/61, το ποσό της υποτροφίας θα είναι διακόσια εβδομήντα Ευρώ και ογδόντα τρία λεπτά (270,83 €) το μήνα.

5. Η υποτροφία θα χορηγείται επί δύο έτη (24 μήνες) και συγκεκριμένα για τα ακαδημαϊκά έτη 2023-2024 και 2024-2025.

Η επιλογή θα γίνει από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ψ.Ν.Α. «Δρομοκαΐτειο» με κριτήρια την οικονομική κατάσταση των υποψηφίων και των οικογενειών τους και την επίδοσή (βαθμολογία) τους κατά τα προηγούμενα έτη σπουδών.

Οι αιτήσεις με τα απαραίτητα δικ/κά (βλ. εδώ για τα δικαιολογητικά) μπορούν να υποβληθούν αυτοπροσώπως ή με ταχυδρομική εταιρεία (courier) ή με συστημένη επιστολή στο τμήμα Πρωτοκόλλου του Νοσοκομείου στη διεύθυνση: Ιερά Οδός 343, Τ.Κ. 12461 Χαϊδάρι.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο: 2132046183 (κα Αικατερίνη Πασχάλη ή κο Παναγιώτη Λασκαρίδη).

Προκήρυξη

Αίτηση


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο