Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δύο (2) ερευνητικές υποτροφίες από το Παγκόσμιο Κέντρο Ελιάς για την Υγεία, με την οικονομική στήριξη του Ιδρύματος Λεβέντη

Προκήρυξη:

Tο Παγκόσμιο Κέντρο Ελιάς για την Υγεία με την οικονομική στήριξη του Ιδρύματος Λεβέντη ανακοινώνει δύο (2) ετήσιες υποτροφίες.

Υποψήφιοι διδάκτορες κατά προτίμηση ή μεταδιδάκτορες από την Ελλάδα ή την Κύπρο μπορούν να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 15 Ιουνίου 2024. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστείλουν στην επιστημονική επιτροπή του κέντρου το λεπτομερές βιογραφικό τους και μια περιγραφή της ερευνητικής τους πρότασης σχετικά με το ελαιόλαδο και την υγεία.

Η Επιτροπή θα ανακοινώσει τους αποδέκτες των δύο (2) υποτροφιών κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων Olympia Health & Nutrition Awards, 27 Ιουνίου 2024. Το ετήσιο ποσό των υποτροφιών είναι 11.000 ευρώ για κάθε υποψήφιο διδάκτορα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή των αιτήσεων απευθυνθείτε στο World Olive Center for Health στο info@worldolivecenter.com ή στο τηλέφωνο: 2107525134.

Ιστοσελίδα του Παγκοσμίου Κέντρου Ελιάς για την Υγεία: https://worldolivecenter.com/


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο