Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δεκαπέντε (15) υποτροφίες σε προπτυχιακούς/ές φοιτητές/τριες με καταγωγή από τις επαρχίες της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου

Προκήρυξη:

Από την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Στεφάνου, και σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην ιδιόγραφη διαθήκη του μακαριστού Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κυρού Προκοπίου, προκηρύσσεται για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 χορήγηση ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ (15) υποτροφιών σε προπτυχιακούς φοιτητές με οικονομικές δυσκολίες, οι οποίοι εισήχθησαν εφέτος στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδος και κατάγονται από τις επαρχίες της Ιεράς Μητροπόλεώς και διαμένουν μόνιμα εντός των ορίων αυτής.

Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενος δύνανται να απευθύνονται στους Εφημερίους των Ενοριών τους, για να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους το αργότερον έως 27-10-2023 με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για την εξέταση και αξιολόγηση της αιτήσεώς τους από την ορισθείσα Τριμελή Επιτροπή του Ταμείου Υποτροφιών της Ιεράς Μητροπόλεως. Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη, για την εξέταση και αξιολόγηση των υποψηφίων υποτρόφων απαιτείται προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών (βλ. εδώ).

Περισσότερες πληροφορίες εδώ!


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο